Yeni Hürrem Nasıl Bir Karakter Olacak? muhteşem yüzyıl yeni hürrem yeni hürrem sultan Sevgili melekler, Harikulade Asır dizisinden bitkinlik sendromu nedeniyle aniden ayrılan Meryem Uzerli yerine Vahide Gördüm geçmişti Kış sezonu kapanırken final bölümünde ekranlara gelen Vahide Gördüm, yeni sezonda Hürrem Sultan'ın biraz daha ihtiyar haline yaşam verecek Peki Hürrem'in karakteri değişecek mi? Yeni sezonda nasıl bir Hürrem izleyeceğiz? 1549276649 1549276649 yenihurremnasilbirkarakterolacak5c5815ed96829yenihurremnasilbirkarakterolacak5c5815ed96829yenihurremnasilbirkarakterolacak5c5815ed96829 Gazeteci Sina Koloğlunun yazısına göre Uzerli'nin yerine kadroya dahil olan tecrübeli oyuncu Vahide Gördüm, Hürrem karakterine yeni bir açıklama katacak Seyirci yeni sezonda daha birikimli, entellektüel bir Hürrem izleyecek İşte Sina Koloğlunun Milliyet Sokakde yeralan köşe yazısından bir bölüm Müthiş Yüzyılın yeni sezonu yani final sezonu Şüphesiz en çok merak edilen; Yeni Hürrem nasıl olacak? Meryem Uzerlinin çizdiği Hürrem bitti Vahide Gördümle bir başka Hürrem karşımızda olacak Eski Hürremle yeni Hürrem arasındaki en büyük ayrım entelektüel düzeyde Tarih, Hürrem Sultanın çok akıllı, akıllı ve birikimli bir sultan olduğunu yazan Kanuniyle sohbetlerinden bahseder Biz Meryem Uzerli yorumunda bunları göremedik Bir iki tane şiir okuttular kendisine Kulağıma gelen bilgiler Türkçesini yeterince geliştirmemiş olması nedeniyle senaryoda entelektüel istikamet işlenemedi şeklinde Sanırım pozitif da gerek kalmadı üç sezon boyu Daima onu kırık türkçesi fettan hali ve nasıl bir fesatlık yapsam haliyle izledik Yani yeni bir Hürrem için Meryem Uzerli galiba hazır değildi Saygılı bir Hürrem Bu sene böyle bir Hürrem izleyeceğiz Vahide Gördüm tiyatro oyuncusu ve Kanuniyle sohbetleri kaldıracak kapasitede birikime sahip bu anlamda Kanuninin İbrahim Paşayla olan muhabbetlerin benzerlerini yeni sezonda Hürrem de göreceğiz