Yeni Hürrem Nihayet Ortaya Çıktı! yeni hürrem işte yeni hürrem sultan Sevgili melekler, haftalardır ilgiyle beklenen yeni Hürrem kim olacak soruları nihayet cevabını buldu ve dün gece yayınlanan bölümde yeni Hürrem Sultan kısmen de olsa ortaya çıktı Sadece arkadan ve karanlık bir görüntüsü son sahnede ortaya çıkan Hürrem Sultan rolünde, gelecek sezon Vahide Gördüm'ü izleyeceğimiz kesinleşti Çünkü konuşan ses Vahide Gördüm'e aitti 1549276732 1549276732 yenihurremnihayetortayacikti5c5816412ba24yenihurremnihayetortayacikti5c5816412ba24yenihurremnihayetortayacikti5c5816412ba24 Ekranların sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem karakterini canlandıran Meryem Uzerli, diziden maceralı bir şekilde ayrılmıştı Bunun üstüne B planını devreye sokan dizi ekibi yeni sezonda Hürrem'i yaşlandırma kararı almış ve Uzerli'nin yerine Vahide Gördüm'ü getirmeye karar vermişti Yayınlanan son 2 bölümde ise Hürrem kayıplara karıştı Ta oysa son bölümün son sahnesine kadar Son sahnede Hürrem'e hayat veren dublör arka plan görüntüsüyle ekrana geldi Ekranda duyulan ses ise Vahide Gördüm'e aitti