Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Hürrem Sultan Belli Oldu?

Yeni Hürrem Sultan Belli Oldu?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yeni Hürrem Sultan Kim Olacak Emin Oldu

İzlenme rekorları kıran dizi Mükemmel Asır Meryem Uzerlinin gidişiyle izleyicisini telaşlandırdıMüthiş Yüzyıl dizisinin yapımcısının yaptığı talimat azıcık olsun izleyicinin rahat nefes almasını sağladı

Dizinin yapımcısı Meryem Uzerli'nin bundan böyle olmadığını ve Mükemmel Yüzyıl dizisinin onsuz devam edeceğini açıkladıBu nedenle yeni Hürrem sultan arayışına giden dizinin yapım ekibi kararını verdi ve açıkladıMeryem Uzerli'nin hastalığı sebebiyle Almanyaya gittiği ve kendisine ulaşılamadığı açıklandı

Dizinin çekimlerine devam etme kararı alan yapım ekibi Hürrem Sultan'ın yaşlandırılacağını açıkladı Hürrem Sultan'ın yaşlanmış halini canlandıracak oyunda belirlendi Vahide Gördüm bu rol için yerinde görüldüİzleyicilerin merak ettiği bir soru acaba Vahide Gördüm Hürrem Sultan rolünü canlandırabilecekmi bekliyelim ve görelim bence Vahide Gördüm rolünün hakkını verecek en iyi şekilde Hürrem Sultan karakterini canlandıracaktır

ALT :wwwlarcomupluploads28173vahidegordumunyeniimaji8294628173vahidegordumunyeniimaji82946ALT *

858,497Konular
982,018Mesajlar
30,000Kullanıcılar
İlyasaga04Son üye
Üst Alt