iltasyazilim
FD Üye
Yeni Hürrem Sultan Vahide gördüm bu akşam sezon finali yapacak olan Müthiş Yüzyıl dizisinde seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyorİlk kere bu akşam seyirci ile buluşacak olan yeni Hürrem Sultan ilgiyle bekleniyor
Meryem Uzerli geçtiğimiz günlerde diziden ayrılıp Almanya'ya gitmiştiBu olayın üstüne Vahide Gördüm yeni Hürrem Sultanı canlandıracak ad oldu
ALT :wwwlarcomupluploadsyenihurremsultan76198yenihurremsultan76198ALT
Uzun zaman merak edilmişti bu konu nihayetinde Vahide Gördüm'ün yeni hürrem sultan olması için karar verildiVahide gördüm fazla heyecanlı olduğunu belirtiyor ve seyircinin beğeneceğini umduğunu kendisini neşeyle izliyeceklerini sözlerine ekliyorSezon finali yapacak olan Müthiş Yüzyıl dizisi bu akşam son bölümüyle Star tv ekranlarında olacak
ALT :wwwlarcomupluploadsyenihurremsultan49618yenihurremsultan49618ALT *
Meryem Uzerli geçtiğimiz günlerde diziden ayrılıp Almanya'ya gitmiştiBu olayın üstüne Vahide Gördüm yeni Hürrem Sultanı canlandıracak ad oldu
ALT :wwwlarcomupluploadsyenihurremsultan76198yenihurremsultan76198ALT
Uzun zaman merak edilmişti bu konu nihayetinde Vahide Gördüm'ün yeni hürrem sultan olması için karar verildiVahide gördüm fazla heyecanlı olduğunu belirtiyor ve seyircinin beğeneceğini umduğunu kendisini neşeyle izliyeceklerini sözlerine ekliyorSezon finali yapacak olan Müthiş Yüzyıl dizisi bu akşam son bölümüyle Star tv ekranlarında olacak
ALT :wwwlarcomupluploadsyenihurremsultan49618yenihurremsultan49618ALT *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.