Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Hürrem Vahide Gördüm mü Olacak?

Yeni Hürrem Vahide Gördüm mü Olacak?
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yeni Hürrem Vahide Gördüm mü Olacak? yeni hürrem sultan hürrem sultan müthiş asır haberleri Sevgili melekler, Müthiş Yüzyıl'daki Hürrem kriziyle ilgili olarak yeni bir iddia ortaya atıldı Meryem Uzerli'nin diziden ayrılmasından sonra ortaya atılan iddiaya göre yeni sezonda Hürrem Sultan rolünü meşhur oyuncu Vahide Gördüm canlandıracak O Kadar görülüyor oysa iddiaların ardı arkası kesilmeyecek ve gerçeği fakat dizinin yeni sezonu başladığında göreceğiz Derhal bu iddiayla ilgili ayrıntılara geçiyoruz 1549277024 1549277024 yenihurremvahidegordummuolacak5c58176524c3fyenihurremvahidegordummuolacak5c58176524c3fyenihurremvahidegordummuolacak5c58176524c3f Takatsizlik sendromu teşhisi konulan başrol oyuncusu Meryem Uzerli soluğu Almanya’da ailesinin yanına aldı ve çekimlere ara verdi Meydana Çıkan bir diğer söylentiye tarafından ise Uzerli, haftada 30 bin lira olan kazancını beğenmedi ve zam istedi, bu yüzden üretim şirketine rest çekerek Almanya’ya gitti Üretim şirketi TİMS ise her türlü olumsuzluğa karşılık önlemini şimdiden aldı Meryem Uzerli'nin dönmeme ihtimaline karşılık ikinci bir mantıksal bağ hazırlandı Uzerli dönmezse Hürrem Sultan makyajla yaşlandırılarak devamlılık gereği oğlu Şehzade Mehmet ile Amasya sancağına gönderilecek Dizi 3 bölüm sonra yani 19 Haziran'da sezon finali yapacak Yapım şirketinin yeni sezon için Hürrem Sultan'ı canlandıracak diğer bir oyuncu arayışı içine gireceği öne sürüldü Timur Savcı'nın ise Hürrem Sultan’ın yeni sezonda yaşlılığını oynamak üzere sanatçı oyuncu Vahide Gördüm’le görüştüğü iddia edildi  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt