Yeni Hürrem'in Alacağı Vergi Meryem Uzerli'yi Çıldırtacak! yeni hürrem kim olacak yeni hürrem vanide gördüm yeni hürrem kim Star tv ekranlarının reyting rekoru kıran sevilen dizisi Müthiş Yüzyıl7dan bir üsre önce dermansızlık sendromu ile ayrılan ve daha sonra aldığı ücreti beğenmediği için diziyi bıraktığı açıklanan Meryem Uzerli çılgına dönecek Nedeni ise yeni Hürrem olarak geçen hafta sadece sesinden olarak tanıdığımız Vahide Gördüm'ün dizi başı alacağı ödenti Meryem Uzerli'den daha artı oldu Haber ile ilgili detay bilgiler ise şöyle; Hürrem Sultan'ı canlandıran Meryem Uzerli'nin yorgunluk sendromu nedeniyle her şeyi bırakıp Almanya'ya gitmesi ve bir daha geri dönmemesi üzerine, yapım ekibi yeni oyuncu arayışına girmişti Bugün'den Okan Işık'ın haberine tarafından kulislerde bir süredir Vahide Gördüm'ün adı konuşuluyordu Önceki gün yayınlanan dizinin son bölümünde, Gördüm sesiyle de olsa Hürrem'i canlandırarak söylentilere son noktayı koydu 1549276715 1549276715 yenihurreminalacagiucretmeryemuzerliyicildirtacak5c58162fde30byenihurreminalacagiucretmeryemuzerliyicildirtacak5c58162fde30byenihurreminalacagiucretmeryemuzerliyicildirtacak5c58162fde30b 140 BİN LİRA ALACAK Uzerli'nin Almanya'ya gidiş sebeplerinden biri olarak istediği ücreti alamadığı iddia ediliyordu Ayda 50 bin euro (115 bin TL) alan Meryem Uzerli'nin yerine diziye giren Vahide Gördüm 25 bin lira zam kaparak aylık 140 bin liraya anlaştı Gördüm yeni sezonda Hürrem'in 10 sene yaşlanmış halini canlandıracak