iltasyazilim
FD Üye
Apple, bugün itibariyle yeni iMac ve Mac Pro model bilgisayarlarını tanıttı Seriye eklenen yeni bilgisayarların özellikleri, Apple fanlarını epeyce memnun etme etti
Şu sıralar iPad ve iPhone 4'ün satışlarıyla başarısını bir adım daha yukarıya içeren Apple, bilgisayar serilerini de boşlamıyor Bugün itibariyle seriye eklediği yeni bilgisayarları basına tanıttı Mac Pro ve iMac modellerini genişleten Apple, yeni bilgisayarları özellik bakımından da bir adım yukarıya taşımış
Yeni dört ve altı çekirdekli Intel Xeon işlemcileri kullanacak olan yeni bilgisayarlar, grafik işlemci bazında da yükseltmeye uğramış Bilgisayarlarda 4 adet 512GB SSD yüklü olacak
4 Çekirdekli Mac Pro
Yeni dört çekirdekli Mac Pro, 2499 Dolar'dan satılacak Özellikleri ise şu şekilde:
28 GHz QuadCore Intel Xeon W3530 işlemci ile 8MB tam paylaşımlı L3 cache
3GB 1066 MHz DDR3 ECC SDRAM bellek (16GB'a kadar artırılabilir)
1GB GDDR5 hafıza ile ATI Radeon HD 5770
İki Küçük DisplayPorts ve DVI port
7200 RPM'de çalışan 1TB Serial Cet 3GBs sabit disk
18x SuperDrive çift tabakalı optik okuyucu
Dört adet PCI Express 20 slot'u
Beş adet USB20 port'u ve dört adet FireWire 800 port'u
AirPort Extreme 80211n
Bluetooth 21+EDR
Apple klavye ve Magic Mouse *
Şu sıralar iPad ve iPhone 4'ün satışlarıyla başarısını bir adım daha yukarıya içeren Apple, bilgisayar serilerini de boşlamıyor Bugün itibariyle seriye eklediği yeni bilgisayarları basına tanıttı Mac Pro ve iMac modellerini genişleten Apple, yeni bilgisayarları özellik bakımından da bir adım yukarıya taşımış
Yeni dört ve altı çekirdekli Intel Xeon işlemcileri kullanacak olan yeni bilgisayarlar, grafik işlemci bazında da yükseltmeye uğramış Bilgisayarlarda 4 adet 512GB SSD yüklü olacak
4 Çekirdekli Mac Pro
Yeni dört çekirdekli Mac Pro, 2499 Dolar'dan satılacak Özellikleri ise şu şekilde:
28 GHz QuadCore Intel Xeon W3530 işlemci ile 8MB tam paylaşımlı L3 cache
3GB 1066 MHz DDR3 ECC SDRAM bellek (16GB'a kadar artırılabilir)
1GB GDDR5 hafıza ile ATI Radeon HD 5770
İki Küçük DisplayPorts ve DVI port
7200 RPM'de çalışan 1TB Serial Cet 3GBs sabit disk
18x SuperDrive çift tabakalı optik okuyucu
Dört adet PCI Express 20 slot'u
Beş adet USB20 port'u ve dört adet FireWire 800 port'u
AirPort Extreme 80211n
Bluetooth 21+EDR
Apple klavye ve Magic Mouse *