Yeni ''Namus '' Dizisinin Oyuncuları Belirlenmiş Oldu! namus dizi oyuncuları iffet dizisi oyuncuları dizi oyunculari dizisi dizisinin iffet, yeni dizi, yeni sezon, oyuncuları, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548660216 1548660216 yeniiffetdizisininoyuncularibellioldu5c4eadfd0bdd9yeniiffetdizisininoyuncularibellioldu5c4eadfd0bdd9 yeniiffetdizisininoyuncularibellioldu5c4eadfd0bdd9 Sevgili melekler, Yeni sezonda yayınlanması planlanan ''Namus'' dizisinin oyuncu kadrosu belirlenmiş oldu! Müjde Arın sırça sahnesiyle meşhur olan benzer adlı filminden yola çıkılarak çekilecek, yeni yayın döneminin gösterişli dizisi Iffetin erkek başrol oyuncusu da kesin oldu Gold Filmin yapımcılığını üstlendiği dizide Iffeti Deniz Çakırın oynayacağı 2 ay önce belirli olmuştu Iffetin ona tecavüz eden sevgilisi rolünü ise kimin canlandıracağı merak konusuydu Yapımcı Faruk Turgut uzun bir cast çalışmasından sonradan, aklındaki ad olan Karadağların Gül Alisi İbrahim Çelikkolla anlaştı Film versiyonunda Faruk Pekerin oynadığı Cemil karakterini dizide ete kemiğe büründürecek olan Çelikkol, alkollüyken Namuse tecavüz edecek, arkasında büyük bir vicdan azabı yaşayacak Fakat Namus yaşadığı bu olayın ardındaki ailesi başta almak üzere bütün çevresi tarafından dışlanacak Namus, hayata küsmek yerine hırslanacak, çok ünlü ve zengin olup ona sırtını dönen herkesten intikam alacak Çekimleri önümüzdeki haftalarda başlayacak olan dizi Star TVde ekrana gelecek Zuhal Olcay da kadroda Bütün Çocuklarım, Hanımın Çiftliği gibi reyting rekortmeni dizilere imza atan Faruk Teberin yönetmenliğini üstleneceği dizi kadrosuyla dikkat çekiyor Namusin babasını Hanımın Çiftliğinde Özgü Namalın gaddar babasını oynayan Mehmet Çevik, Iffetin hayatını değiştiren zengin adamı Mahir Günşiray, Günşirayın ablasını da Zuhal Olcay canlandıracak Dizinin 1982de Kadir ve Ferit Turgutun yapımcılığında çekilen filminin senaryosunu Yavuz Turgul kaleme almıştı Cahit Berkayın ise müziklerine imza attığı filmle ilgili olarak Müjde Ar, Gençlik benim cam sahnemle büyüdü Türkiyenin ahlakını ben bozdum diyerek mizah yapmıştı