Bir analistin soylediğine gore Apple, telefonları ile birlikte gelen Lightning 35 mm kulaklık adaptorunden 2019'in iPhone'ları icin vazgecebilir Apple'ın iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'tan kulaklık girişini kaldırmak gibi cesurbir adımı attığı tarihten beri firma, yeni telefon kutularına bu adaptoru eklemişti ve kullanıcıların telefonlarını şarj etmedikleri sure boyunca 35mm jaklı kablolu kulaklık kullanmaları mumkun olmuştu
Ancak 2019'in iPhone'ları hakkında konuşan analist Blayne Curtis, bu yıl bir aparat sunulmasını on gormediklerini soyluyor Analist, bu duşunceyi destekleyen bir kanıt sunmuş değil ancak bu sonuca ulaşmalarına sebep olan bir bilgi ile karşılaştıkları bariz bir tahmin olarak gorulebilir
Pek cok analist Apple'ın iPhone uretim masraflarını duşurmek istediğini belirtiyor ve adaptorlerin iptal edilmesi hem masrafı duşurebilir, hem de fabrika uretim hatlarında rahatlık yaşatabilir
Onceki HaberAtari VCS İcin Beklenen Tarih Belli Oldu!
Ancak 2019'in iPhone'ları hakkında konuşan analist Blayne Curtis, bu yıl bir aparat sunulmasını on gormediklerini soyluyor Analist, bu duşunceyi destekleyen bir kanıt sunmuş değil ancak bu sonuca ulaşmalarına sebep olan bir bilgi ile karşılaştıkları bariz bir tahmin olarak gorulebilir
Pek cok analist Apple'ın iPhone uretim masraflarını duşurmek istediğini belirtiyor ve adaptorlerin iptal edilmesi hem masrafı duşurebilir, hem de fabrika uretim hatlarında rahatlık yaşatabilir
Onceki HaberAtari VCS İcin Beklenen Tarih Belli Oldu!