Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yeni iPhone'un asıl sürprizi!

Yeni iPhone'un asıl sürprizi!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yeni iPhone ne ekranı, ne de donanımıyla şaşırtacak İşte Apple'ın asıl büyük iPhone sürprizi

Screen Digest'ten bir analist yeni iPhone'un en büyük sürprizinin ne olabileceğini ve önümüzdeki birkaç yılda cep telefonu piyasasının nerelere gidebileceği konusunda tahminlerde bulundu Akıllı telefon piyasasında Apple'ın Nokia ile rekabete gireceğini düşünen analist yeni iPhone'un en büyük sürprizinin fiyatı olabileceğini söylüyor

Screen Digest önümüzdeki birkaç yıl için şunları söylüyor; PC'nin ağır topları HP, Dell, Microsoft ve Intel'in de akıllı telefon piyasasına girmesiyle 2019'te 380 milyon telefonun piyasaya sürüleceğini düşünüyoruz

İki yıldan az bir süre içinde Android evrimini tamamladı ve çoğu telefon üreticisinin işletim sistemi haline geldi Android en hızlı büyüyen akıllı telefon işletim sistemi

Symbian ise telefonlarda yaygın olarak kullanılan bir işletim sistemi Bu işletim sistemini kullanan telefonların, 2019 yılında 100 milyon barajını aşması bekleniyor

Önümüzdeki yıllarda artacak rekabeti düşünürsek, gerçekten Apple'ın iPhone fiyatlarında biraz indirime gitmesi kimseyi şaşırtmaz

Chip

858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt