Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar farm icin yeni bir adam açmak istiyorum siteden kaydoldum mailime onay geldi giriyorum tıklıyorum not found diyip duruyor bi yardım eder misiniz size zahmet
Storia.me Nedir?
Medium, Steemit gibi içerik kaynağı tamamen site üyeleri tarafından oluşturulan oluşumlar, günümüzün yükselen trendi. Storia.me’de bu sitelerin gittiği yoldan yayın hayatına devam eden bir İnternet sitesi.
Peki Storia.me sitesini diğerlerinden farklı kılan özellik nedir...
Gerçek hayatta yaptıklarınıza tamamı ile bir sünger çekip silemezsiniz ancak bunu sosyal medya üzerinde yapabilirsiniz. Eğer yeni bir Facebook hesabı açmak istiyorsanız nasıl yapılacağını tek tek resimli bir şekilde anlatacağız. Dilerseniz eski Facebook hesabını da tamamı ile silip kurtulmayı da...
Topluluğumuza hoşgeldiniz. Burada insanlar birbirine soru sorabilir, bilgi ve tecrübelerini paylaşabilir, düşüncelerini, fikirlerini ifade edebilir. Kısacası kendimizi ve başkalarını en faydalı ve verimli şekilde yetiştirebileceğimiz sosyal bir platform oluşturduk.
Forumda konu açıp yazı...
Outlook tescil ol
MSN ve Hotmail ’in tarih olmasıyla birlikte alışkanlıklarımızda adamakıllı değişti Yıllardır maillerimizi yoklama ettiğimiz hotmail yerine yep yeni bir isim çıkageldi… Outlook!
Peki outlook ’a nasıl tescil olacağınızı biliyor musunuz? Cevabınız hayır ise yardımcı olmak...
Markanız ne kadar düzgün görünürse; geçmiş, şimdiki ve gelecekteki müşterilerle kuracağınız bağlantınız o kadar âlâ olur.
Fakat birçok şirket marka imajını riske sokacağını bilmediği için şirket maili yerine şahsî bir e-posta adresi kullanır. Bir şirket olarak isim.soyad@hotmail.com yahut...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.