Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fihibismillahi
Bismillahirrahmanirrahiym
EsSelamün Aleyküm
Allah(cc)'nun İzni ve İnayetiyle Yeni yazımı yazıcam
Maalesef Bu Forumda İnsanların içine Şüphe vermek isteyen belli bazı kimseler var
İşte Bunlara Karşı Kurandan Yakut ve İnci çıkarmamız lazımdır
Belli Yazılarımda...
selamun aleyküm bu sayfayi bayagi bir gezdikden sonra üye olup faydali olmayi karar verdim Benimde basimdan cok olaylar gecti 25 sene bu varliklar ile ugrastim hatunumu´un hastaligi yüzünden hatta müslümanlari ile görüsme bile yaptim Kendileri bana geldiler ve hastaligin nasil giderecigimi...
Kuranı Kerim in yazılışı
Kuranı Kerim, Hz Muhammed döneminde yazıya dökülüp bir kitap haline getirilmemiştir İlk kez Hz Ebubekir'in halifeliği döneminde derlenip bir araya getirilerek kitap şekline sokulmuştur Ondan önce sahabelerin ezberinde, ve çeşitli nesnelerin üzerinde saklanmaya...
YENİ BİR KUR'AN MUCİZESİ DAHA: YERALTINDAKİ ENERJİ VE PETROL KELİMESİ
İçinde bulunduğumuz çağda maalesef enerji kaynakları uğruna savaşlar çıkmaktadır Enerji kaynaklarının başında gelen petrolün oluşumuna ve ismine Kuranı Kerim yüzyıllar öncesinden işaret etmektedir Petrol ismine işaret...
Kuran Ahlakı Ne Demektir?
Kuran ahlakı, dünyada güzel bir hayat sürebilmek ve sonsuz ahirete hazırlık yapabilmek için Allah’ın insanlara bir lütfudur Kişinin hayat boyu karşısına çıkabilecek her olaya karşı nasıl bir tavır içinde olması gerektiğini, Rabbimiz’in beğendiği davranışların...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.