Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Lisan Hareketi Nedir

Yeni Lisan Hareketi Nedir
0
98

Similar threads

Cevap: Yeni Lisan Hareketi Nedir Yeni Lisan Hareketleri, Genc Kalemlerin hayata gecirdiği, dilde sadeleşme hareketi Genc Kalemler dergisi etrafında toplanarak, Yeni Lisanhareketini başlatanlar da devrim Turkculuk hareketini yuruten sanat ve fikir adımlarıdır Turkce'nin sadeleşmesi konusunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Öğrenmesi En Şiddet Lisan Hangisi Acaba? en şiddet lisan, nedir, hangisidir, öğrenilmesi en güç dil, nedenleri, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1549356532 1549356532...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
yeni lisan hareketi nedir kısaca yeni lisan hareketi Yeni Lisan Hareketi, Genc Kalemler'in hayata gecirdiği, dilde sadeleşme hareketi Genc Kalemler dergisi etrafında toplanarak, Yeni Lisanhareketini başlatanlar da devrim Turkculuk hareketini yuruten sanat ve fikir adımlarıdır Turkce'nin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Bir lisan bir insan demişler (İngilizce öğrenmek) ücretsiz ingilizce öğrenmek istiyorum sıfırdan ingilizce öğrenmek sıfırdan öğrenme istiyorum ücretsiz Merhaba arkadaşlarbirlisanbirinsandemisleringilizceogrenmek5c5871d1a3092alt :D Big Grin :Dancingbiggrin: İngilizce öğrenmek istiyorum Şu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
mona lisanın Louvre müzesinden çalınmasıyla birinci derece değişken Merhaba kızlar mona lisanın Louvre müzesinden çalınmasıyla birinci derece güvenilmez kimdi  
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt