Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni MacOS Monterey Güncellemesi, Pek Çok Mac'i Tuğlaya Çevirdi!

Yeni MacOS Monterey Güncellemesi, Pek Çok Mac'i Tuğlaya Çevirdi!

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
yeni-macos-monterey-guncellemesi-pek-cok-mac-tuglaya-cevirdi.jpg

Apple, yıllık işletim sistemi güncellemesinin bir parçası olarak geçen hafta macOS Monterey güncellemesini başlattı. Ancak birçok kullanıcı, Mac'lerinin en son macOS sürümüne güncelledikten sonra kilitlendiğini ve açılamadığını bildiriyor. Sorun bildirenlerin tamamı, Intel işlemcili bilgisayarlara sahip.

Apple Destek Toplulukları'nda ise bu problem çözmek için Apple Configurator 2'yi kullanan bir yöntem önerildi. Yazılım, esasen bilgisayarın firmware'ini geri yüklüyor. Apple, bir destek belgesinde, "Bir macOS güncellemesi veya yükseltmesi sırasında elektrik kesintisi gibi çok nadir durumlarda, bir Mac yanıt vermeyebilir ve bu nedenle firmware'in yeniden canlandırılması veya geri yüklenmesi gerekir" diyor.

Apple, sorunu resmi olarak kabul etmedi. Bununla birlikte, kullanıcıların, makineleri etkilenirse, bu adımları izlemelerini ve Mac'lerindeki firware'i geri yüklemelerini öneriyoruz.  

Similar threads

Apple tarafından Mac bilgisayarlar için macOS Monterey 12.5 güncellemesi sunuldu. Apple’ın sürüm notlarına nazaran, ‌macOS Monterey‌ 12.5, Safari sekmesi sorunu için bir yanılgı düzeltmesi ekliyor. macOS Monterey 12.5 iyileştirmeler, yanılgı düzeltmeleri ve güvenlik güncellemeleri içerir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
WWDC21 etkinliğinde iOS ve iPadOS haricinde watchOS 8 ve macOS 12 Monterey sürümleri de tanıtıldı. Apple, watchOS 8 ve macOS 12 Monterey güncellemesi alacak cihazlar için liste yayımladı. watchOS 8 güncellemesi alacak cihazlar Birçok kullanıcı koronavirüs nedeniyle sağlık verilerine daha fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
7 Haziran geldi çattı ve Apple uzunca müddettir beklenen yeni işletim sistemlerini tanıttı. WWDC 2021‘nin açılış konuşmasından iOS 15, iPadOS 15 ve watchOS 8‘i tanıtan Apple, Mac’lerin yeni işletim sistemi olan macOS Monterey (macOS 12) sürümünü de duyurdu. Bakalım, macOS Monterey özellikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Apple, iOS / iPadOS 15.4 güncellemesi ile aynı anda Mac’ler için macOS Monterey 12.3 güncellemesini de yayınladı. Her iki güncellemenin aynı anda yayınlanmasındaki en önemli etkenlerin başında, Evrensel Denetim özelliği yer alıyor. Bu özellik sayesinde Mac bilgisayarlar üzerinden doğrudan iPad’i...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Pixelmator Pro 2.2 güncellemesi ile görüntü ve fotoğraf düzenleme uygulaması macOS Monterey için tam destek sağlıyor. Bununla birlikte bir Kestirmeler aksiyonları kütüphanesi geliyor ve M1 Pro ile M1 Max işlemcili yeni MacBook Pro modellerinin tüm gücünden istifade ediliyor. Ayrıca katman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt