yeni msn nickleri en güzelleri buradalar I RUN EACH TEEN MEyenimsnnicklerienguzelleriburadalar5c582e58af55dalt ♥!!!tru€ lov€ fini´sh one gooo!!!♥ *I will love you till death do us part (bisi ölüm ayırana değin seni seweceim) Boys Are Bad Throw Rocks Beygir Them Bu Güzellik Bu Haysiyet HeLe O SIHIRSEL GöZlEr AlLaH TÜM GüZeLlİğİ BiR KiŞiDe ToPlAmIş NeYsE BeNdEn FAZLA BaHsEtTiK SeN NaSıLsIn?????yenimsnnicklerienguzelleriburadalar5c582e58af55dalt yenimsnnicklerienguzelleriburadalar5c582e58af55dalt yüz veripte adam ettiysem sıfırla çarpar değil ederim Yıldızlar Elle Tutulur Mu? Sesim Buradan Duyulur Mu? Sevgi Dürüst Oldukça Bu Yürek Seni Unutur Mu? Bana bir GüL VeRMiŞTiN SoLunCa GeLiCeM DeMiŞTiN ALLAH BeLaNı VeRSiN qüL PLaSTiKMiŞ I?m cool, I?m hot?I?m everything you?re anekdot Suskunlugum Asaletimdendir Her Lafa Verecek Cevabım Var Fakat Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye Birde Karşımdakine Bakarım Adammı? Diyee! sayı boncuğu bağlamaz rutine selamlama söyle vilademir putine Görünmez Gecelerde İlerliyorum Tek Başıma İstediğim Tek Şey Işık Hayatıma Bu Bile Çok Görüldüyse Bana Ne Anlamı Var Sevginin Dünyada ЪéИ øИц ĶάŁЪįмĐéИ ŚįŁĐįм Đéмį$ŚįИ, PéЯį$άИ ђάŁįИé qůŁĐůм Đéмį$ŚįИ, Ъά$Ķά ЪįЯ ŚéщqįŁį ЪцŁĐцм Đéмį$ŚįИ, ЧάĶı$мάż ŚéщqįŁįм ЧάĶı$мάż ŚάИά !!! кıуıуα σтυямυѕ ∂єηızє вαqαη уαqαѕız qσмℓєqє кяαναт тαкαη ѕıqαяαуı тєяѕтєη уαqαη вıя (ѕєяѕєя!) qσяυяѕєη вєηı нαтıяℓα !!! KızLar BıRiNi SévEr lakin ALDATMAZ!!Erkekler birini séevér 5 dk YAŞATMAZ!!!! ESKİLERİ SİLDİM AMA KALEM KIRMIZI OLUNCA İZİ KALIO $ıMaRıq UqaLaYıM !$TéİNcé LaFı qOyARıM aMMa çOq ALINGAN & aLıNqANıM çÖzéMéSsİN ßéNi ßéN baskı oLaNLarDaNnIM CeHeNnEmE qİdEn YoL iYi kasıt tAşLaRıYlA dÖşEnMiŞtİr