2019 Yeni Msn Nickleri Süper Süper Her genç dışardan eve girip aynaya baktığında Bütün gün böyle mi göründüm !?sendromunu yaşar Benim babam toyata gibi adam' diyen çocuk babasına babalar günü hediyesi olarak turbo taktırmış 4 cizgili adidas giyenler hakkındaki düsüncen ? +Yoksul ama gururlu Rüştü'nün yediği her golden daha sonra ofsayt umuduyla sağa sola koşturduğu gibi uğraş göstermediğin sürece hayatta başarılı olmazsın Adrenalin mi istiyorsun ; evde bir tane vazoyu kır , gerisini annene bırak Sevgilinizin ismini rehbere Avea, turkcell, Vodafonefalan diye kaydedin, mesajlarınızı kimse okumaz diye düşünüyorum İnsanlara en adaletli şekilde dağıtılan nimet akıldır Çünkü kimse aklından şikayetçi değildir (Tolstoy) qéLéné Ték sÖzüm Ho$qéLDin qiDéné Değil sÖzüm ßo$vérDim2019yenimsnnicklerisupersuper5c516590c6alt Wink Hoşlanmak İçin YürekSürdürmek için EmekGerek♥ Delikanlı Adam 2 Cornetto Alıp Küçüğünü Sevgilisine Vermez 2 Magnum Alır Polemiğe Girmez2019yenimsnnicklerisupersuper5c516590c6alt Wink Sєηi Bir ßakışıмLa aDaм єDєriм aмa yüzSüzsüη Allah kahrєtsiη bakaмıyoruм !