Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yeni nesil evlilik yemini

yeni nesil evlilik yemini
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
yeni tür evlilik yemini damat yemini iki yarımdan bir bütün olmaya adım attığımız bugünde; futbol maçlarını seni sıkacak değin izlemeyeceğime, televizyon kumandasını nadiren sana vereceğime, fazla mesai bahanesiyle arkadaşlara uymayacağıma, kayınvalidemin ev ziyaretlerinden rahatsız olmayacağıma, özel gün ve haftalarımızı katiyen unutmayacağıma, ara sıra da olsa sana hediyeler alacağıma, seni defalarca koruyup kollayacağıma laf veriyorum gelin yemini iki yarımdan bir tam olmaya adım attığımız bugünde; aralıksız şikâyet etmeyeceğime, kredi kartlarını çökertip seni üzmeyeceğime, çoğu kez gözyaşları içinde annemin evine gitmeyeceğime, pahalı hediyeler istemeyeceğime, alışveriş konusunda seni yormayacağıma, hergün sana mükellef sofralar hazırlamaya çalışacağıma, seni anlamaya çalışacağıma, hayatım her tarafında seni seveceğime laf veriyorum  

Similar threads

böyle izaç yemini duydunuz mu? Böyle izaç yemini görülmedi Minik çekmece belediyesince düzenlenen toplu düğün şöleni öncesi seminer bahşedilen 50 çifte GelinGüvey yemini ettirildi İŞTE O ANT GELİN YEMİNİ : İki yarımdan bir bütün olmaya adım attığımız bu günde ; Kredi kartlarını çökertip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Gelin Yemini: İki yarımdan bir bütün olmaya adım attığımız bugünde; kredi kartlarını çökertip seni üzmeyeceğime, çoğu kez gözyaşları içinde annemin evine gitmeyeceğime, pahalı hediyeler istemeyeceğime, kesintisiz şikayet etmeyeceğime, her gün sana mükellef sofralar hazırlayacağıma, seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Gelin Yemini: İki yarımdan bir tam olmaya adım attığımız bugunde; kredi kartlarını cokertip seni uzmeyeceğime, sık sık ağlayarak annemin evine gitmeyeceğime, pahalı hediyeler istemeyeceğime, surekli şikayet etmeyeceğime, her gun sana mukellef sofralar hazırlayacağıma, seni anlamaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
279
Izaç Yemini De Değişti Küçükçekmece'de, nikahsız yaşayan veya dünya evine yeni girecek 500 çift, ilginç 'gelin ve damat andı' içerek hayatlarını birleştirdi Küçükçekmece Belediyesince düzenlenen toplu düğün şöleni, Halkalı Ziraat Mektebi bahçesinde gerçekleştirildi Düğün öncesi gelinlere ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt