Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yeni nesil nickler

yeni nesil nickler
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
yeni tür nickler facebooka yazılacak hoş sözler msn ye yazılacak güzel sözler facebooka nickler facebook faceye qiTmé n'Olr qiTmé iTrZlar éLmdé Déİl YaLNzm Yalnz YanLIzkLAr éLmdé Déil PİSMANIMMM 'Herkesi İnsan Sanıpta SacmaLadım' Askmı Dedin Bana SacmaLadın Seni Sewiyorum Diyene İnanma YoLwer Beni En Son Bırakıp Gidende Beni Herseyden Cok Sewerdi BosWerrr Yırttım Resmini Bundan Böyle Eskidin,Unuttum İsmini Sen Bi Kahpesin Kimsewdi Seni Benim Değin İstemem SLm'ını Bundan Böyle YanLızım ALdım YoLumu AnLadınmı ÜzüLmeye Değmes Bi Kahpeymissin Bunu Gec AnLadım GözLerim DoLdu Yeni Bi Ufka YeLken Actım ๏๏öℓüм υукυ gιвι тαтℓı σℓѕαу∂ı,мєzαя тαşıηα тαтℓı яüуαℓαя уαzıℓıя∂ı! ๏๏ηє кιмѕєує αιт,ηє∂є кιмѕєує ѕαнιвιм!вєη вυ ∂üηуαуα тєк gєℓ∂ιмтєк ∂є gι∂єяιм ๏๏śéń ýáláńláŕlá áşk śátáńláŕıń ték ádŕéśí!béń éń śőń śáttığıń áşkıń tá kéńdíśí SeN YaLaNlArLa aŞk SAtAnLaRıN TeK AdResİ!bEn eN SoN SAttIğIn AşKıN Ta KeNdİsİ кαƒαмα тσкα∂αη вαşкα вι$éу тαкмıу¢αм !ZoRdUr kuvvet olAnı dilemek lakin nErDE seNde O YÜREK!! S3N S3NS!ZL!Ğ! B!L3M3ZS!N S3N H!Ç S3NS!Z K4LM4D!N K! Ben seversem kimse durduramaz,Ben ağlarsam kimse güldüremez,Ben gidersem kimse bulamaz,unutma herkez Benim gibi Olamazz! ßi®t€k $€nwa®$ın߀nimi©in!! įگŧεмεм گε√ίℓмεЎį گε√įℓмεκ گεήگįzℓįκگε InSanı En kolay AğLatan SevgiLidirEn kolay ALdatan doStLarıdırHayatta HiÇbir Şeye Güvenme Beyaz GüLün biLe GöLgeSi Siyahtır! ๑۩۞۩๑ یэи вeиiм koяdựqựмựм, тựтάмάdıqıм qσzұάیıм… ๑۩۞۩๑ Kırıyorsa sözlerim susarım yeniden konuşmamrahatsız ediyorsa varlığım ölürüm karşına çıkmamrahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA ENGEL OLAMAM Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Şimdiden Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam! SeNi Ne Süre UnUtAcAğImI SoRmA ÇüNkÜ Ne Zaman ÖlEcEğİmİ BiLmİyorUm!!! öуℓєвι güℓüмѕєкι güℓüѕüη тυтυкℓαηѕιηвαкιѕιη уαѕαкℓαηѕιη ∂αg ∂αg σℓмαктαη υтαηѕιη ():Ⴣєт ηєƒяєт єттιм ѕєη∂єη :() |!¤’SICODE~’*¤!|| WazGεÇŦįм GÖzℓεяįήDεή ||!¤*’~ICODES’¤!| ,’^’S,,S ¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм S,,SSS’^’, »»(¯ICODE··´¯) öℓüмє кυуυ кαz∂ıм∂üşєям!ѕ!η вєη!мℓє (¯ICODE··´¯) ßiz Nrde Kusur Yaptk?! ßi anLk sinrLe onca devlete ait yaktık! Yırttık attık onuru sıkça Göz mü değdi be 'aşkım' imrenirdi herkes Ta$ oLsan diLe geLirdin! İ$te öLe sewmi$tm Susacak değin biLe yanımda deiLmi$sin, Geç Fark ettim a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR yaşam YoLLaRDaN ÇiZiLMiŞ oLSa BiLe Bu YoLLaRDaN BiRiNi SeÇeCeKSiN! SeÇDiĞiN YoLDa Ölüm oLSa BiLe Selamlama VeRiP GeÇeCeKSiN!!! Sen yaLanLarLa a$k satanLarın Birincil adresißen sattığın son a$kın ta kendisi a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtac étmés!n!: YıLLardr içimde 1 çocuk ağLar,İşte defalarca bu yüzden ıslak gözLerimSende çekip gitme dayanamam yar,Öle ta$ değilim sandığın kdr oLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé Bén AzRaiLLé'Dé HéSap KiTap Yaparim !! Rekabet Etmem Rekabet YARATIRIM ona Buna Değil BenSadece DALGAMA Bakarım !! Ara Sıra soNLar başLaNqıçtıR kaçışLarsa kurtuLuşgeRide kaLaNLarı çöP die aTmışım beN KöpeK oLan Buyursun KarışTırsın ! GöZlEriMdEn yÜzÜnÜ ÇıKaR Da aL Aşq yaLaNsA HeR MewSiM Güz YaşNcAk dAhA BİR ÖmÜr wAr yIkIlCk kAlIn bR DvArR!! Vefat Etmek! kalbin durmasıı yok be güzelliim! dışarı giden sevgiliniin sırtından vurmasıdır 40 dakika ders yap bitmez 10 dakika teneffüs dedikoduya yetmez BeNi UnUtMaNa YeTeCeK mesafe değil ALeMdE! Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini вη кιмѕєуι ѕαтмαмѕαтмαк вαηα уαкιѕмαzzѕαтιℓмαуι нαкк є∂ισѕα кσуυ νєяιρвєℓєѕє νєяιяιιм!! ••¤ ÇeQeriim qiderim, bende Qiyarim sevqime, yanarim ölürüm, emin etmem Qendime bile , aqlamam hiç aqlamam zaten alistirdim, yalnizliqa yenilmem Qendimi, artiQ ölsem bile seni aramam…¤•• ßiRiNé VéRiLéCéK DéqéR uqRuNa FéDa éDiLéßiLéCéKLéRLé öLÇüLéßiLiYoRSa aÇ qöZLéRiNi éTRaFıNa ßaqqöRDüqüN HéR$éYi Féa éDéßiLiRiMaMa SaKıN aYNaYa ßaqMa! ßu sewdayı kaLßime gömdüm we Sen öLdün ayLar geChsede yıLLar gechsede1ömür böLe sürshedee ßn snii unutamam kaR$ıLıqsıs duyguLar korku kusaRßn gidiiim ßu gece buRası ßana Sıcacık !haDe bye bye )) Ҳ●●̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅●●:Ҳ Aℓℓαн gυ¢υ єякєgє, gυzєℓℓιgι кα∂ιηα νєямιѕ ηє ναякι нєяѕєуι уєηєη gυ¢ gυzєℓℓιgє уєηιℓмιѕҲ кαηLı вıçαкLı ∂єqiL вυ α$кzαηLı νє уαѕαкLı∂öηü$üηüη ¢αηı ¢єнєηηємє ! уαяαм∂α qi∂i$iη ѕαкLı! NiCkiNi ßiLe qöRmek İsTeMiyoRum, MsN'yi aÇmaSan iYi eDerSin! MaiLLerim saNa aqıR Mı qeLdi? EnqeLLedim SeNi aFeDerSinnn ! Va®LiK ®uHu Te®K eDe® GöZüN GöZüMDeN aY®iLiNCa! BeNDeKi a$K aLTiN MiSaLi aGi®LiGiNCa! Дяzα Ħα¢єт Уσк, Ħαℓιм ∫αηα Дуηα∂ıя Đιℓє Ġєяєк Уσк ∫єѕѕιzℓιğιм ∫αηα ßєуαη∂ıя ∫özє Łυzυм Уσк ∫υѕυşυм ∫αηα Ќєℓαм∂ıя… ஐ๑ qizLєηмι$ σLѕα∂α ∂σѕтLυqυмυz, αуηı qöкуüzüηü ραуLα$тığıмız ѕüяє¢єDσѕтυz !! ஐ๑ Kırgıήıм Kįмέ oĿdцgцήц Nέyέ oĿdцgцήц ßįĿмέdέή KırgıήıмßέĿkį Hąyątą ßέĿkį Kέndįмέ Kırgıήıм Sądέcέ Ж∙ □ lЗзй’đзй йзƒязт зтмз¡¡й !!; ďзят’ Łзя¡м š¡źз » Ҝą ฿ůš « фŁůя … □∙Ж∙ •S•ê•N•î••••K•â••L•b•î•M•ê••••G•ö•M•ü•Y•ô•R•û •M••• •S•ê•V•G•î•L•î•M• Há¥áT ¥íÑé; qíRí$, qéLí$mé, sonuç qírí$ ; ÑéDéѧíZ qéLí$Mé ; úMíT§íZ§oÑuÇ ; GéRéK§íZ $izofrence yaşa ne yoLda$ oLsun ßu nefret edilen şey batmış keLimeLerimßir tokat oLsun!!! ßi gün KabALık ederSem haberSizce Cekip Gidersem yaNLızLığım Size ! Emanet # : Вιяâkмâk ỌkâDâя kоℓâỳмι Ŝєпι ŜєωDιkтєп Sọпяâ a$klma b!r céza vér kaLb!m sén! sévmés!n,sén!n yaLan a$klna Allah yoksul étmés!n گıиıяı z0Ж∙ □ lЗзй’đзй йзƒязт зтмз¡¡й !!; ďзят’ Łзя¡м š¡źз » Ҝą ฿ůš « фŁůя … □∙Ж∙ •S•ê•N•î••••K•â••L•b•î•M•ê••••G•ö•M•ü•Y•ô•R•û •M••• •S•ê•V•G•î•L•î•M• Há¥áT ¥íÑé; qíRí$, qéLí$mé, sonuç qírí$ ; ÑéDéѧíZ qéLí$Mé ; úMíT§íZ§oÑuÇ ; GéRéK§íZ $izofrence yaşa ne yoLda$ oLsun ßu nefret doymuş keLimeLerimßir tokat oLsun!!! ßi gün KabALık ederSem haberSizce Cekip Gidersem yaNLızLığım Size ! Emanet # : Вιяâkмâk ỌkâDâя kоℓâỳмι Ŝєпι ŜєωDιkтєп Sọпяâ a$klma b!r céza vér kaLb!m sén! sévmés!n,sén!n yaLan a$klna Allah yoksul étmés!n گıиıяı z0rLaмa !!! odaMın hayaLetisiN sessizLiqiNe aşıqıMmm MeLek bir yana şeytan bir yana başım zindaN sefalet warr bu kaçıNcı şikayeTim biLmemm MeLek yaNımda yüzüNü sakLar felek yüzüMe kaş çaTaRrrr Ўεмįήįm Ў£мįή DãмãяLãяıмdãkį Kãή Cãήlм ôLگµή گεndεή ßã$kãگıήı گ£v£яگ£m ßµ Cãή ßãήã Hãяãм ôLىµή İlk d£gilseN ßile $on AşkıM olup kaL $enden öncesin! ya$amadım $ayarıM Sanmaki ismini bir başka biri silecekSeninle başladım seninle bitecek Nereye qiTsen daima вn qeLeceqim akLına mahşeRdede iki eLim yakanda 0lacak ! Varlıgının tıryakısı YoKLuGuNuN dElİsİyİmSeni benden yoksunluk Gözlerının hastasıyım Bes Para Etmez Ruhun wardıOnuda Seytana Satmıssın SeNi BaŞkAsInıN kOLLaRınDa dAnS EttIrEcEk MuZıK bEnİm CeNaZe MArSıM olSuN vefat etmek sorun deil kefen tarzımız deil bİr GÜnde SevdİĞİm Gİbİ Bİr GÜnde De Unuturum Senİ PeNÇeaTMaaSLaNıMKüKReSeNYeTeR ''ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya şahlanıp gitmek içimde var hoşçakal'' ÇOCUKKEN SAHİP OLDUGUM KIRMIZI RUGAN AYAKKABILAR ONLARDA SENİN GİBİ ÇOK TATLIYDILAR LAKIN CANIMI YAKARDILAR ACITIRDILAR!!! SenSizLiK KoR GiBi DüŞeR YüReĞime fakat yaKmaZ BeNi O ALEV SADECE SeN BeNi BiRGüN TeRKeDiP GiDeRSeN YaKaR küçükken gözlerimi kaybederim diye ağlamaktan korkardım şimdi ise, olur ya bir baht verir alın yazısı ikimize diye, gözlerimi feda ediyorum Hayatın En Hüzünlü Hatıra, Deli Gibi Sevdigin İnsanın ßuna Hiç Degmedigini Gördügün Andır (((f)))»»««:: Pe0ple walk in and out of my life0nly true friends leave foodprints::»»««(((f))) °yeninesilnickler5c5839cc97ad2alt oO Er what? oO(ark ismi)yeninesilnickler5c5839cc97ad2alt oO Er what? oO° You Are Sweet, Funny And Crazy Just Like Me (L)You 4ever! » you don't have to be crazy to be my friend, ayak it sure helps! :d« Hayat Yollardan Çizilmi$ oLsa BiLé Yollardan Birini SéçéCékSin Séçtiğin Yolda Ölüm BiLé oLsa Sélam Vérip GéÇéCékSin Bu Suç Oluşturan Günahın Günahın En Has HaLi ihaNeT ! Hakkımı Ver GiDeyim Hak!! Aşktı o! Değiştiren bütün gecelerimi Aşktı o! Beni durup durup yenileyen Oydu, duygulu yapan hoyrat ellerimi Oydu, doludizgin gidişime dur diyen вαşкαℓαяıηı Ⴣєт αмα кєη∂ιηι αѕℓα ѕözℓєя∂є уαℓαη çσктυя αмα gözℓєя∂є αѕℓα υηυтυℓмα∂ıgıη zαмαη υηυтυℓ∂υм ѕαηмα ιηѕαη нєяşєу∂єη вıкαя αмα ѕєν∂ιgιη∂єη αѕℓα ADAM DeDİĞİN SAPINA DEK YİĞİT OLMALI,Ne KARINCAYI İNCİLTMeLİ NeDe OZANLARI YAKMALIÖYLe SANSAR GİBİ PUSU KURUP PUNDUNA GeTİRMeKTe NeYMİŞ? ADAM DeDiGin DOSTUM YÜReĞİ VARSA eĞeR,GeTİRİP ORTAYA KOYMALI!!! Ta$ oLsan diLe geLirdin! İ$te öLe sewmi$tm Susacak değin biLe yanımda deiLmi$sin, Geç Ayrım ettim a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR yaşam YoLLaRDaN ÇiZiLMiŞ oLSa BiLe Bu YoLLaRDaN BiRiNi SeÇeCeKSiN! SeÇDiĞiN YoLDa Ölüm oLSa BiLe Selamlama VeRiP GeÇeCeKSiN!!! aLayına qider demedik mi???cefaLarı çekmedik mi???ah be kankaa bizde sewmedik miiiiiiiiiiiiiiiiiii????? ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm ßen Öyle diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm Sen yaLanLarLa a$k satanLarın Birincil adresißen sattığın son a$kın ta kendisi a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtac étmés!n!: YıLLardr içimde 1 çocuk ağLar,İşte her zaman bu yüzden nemli gözLerimSende çekip gitme dayanamam yar,Öle ta$ değilim sandığın kdr oLüm GéLdiği Vakit YaniMa GéLMé Bén AzRaiLLé'Dé HéSap KiTap Yaparim !! Rekabet Etmem Rekabet YARATIRIM ona Buna Değil BenSadece DALGAMA Bakarım !! Ara Sıra soNLar başLaNqıçtıR kaçışLarsa kurtuLuşgeRide kaLaNLarı çöP die aTmışım beN KöpeK oLan Buyursun KarışTırsın ! GöZlEriMdEn yÜzÜnÜ ÇıKaR Da aL Aşq yaLaNsA HeR MewSiM Sonbahar YaşNcAk dAhA BİR ÖmÜr wAr yIkIlCk kAlIn bR DvArR!! Beyendiysem SevdiyiMiMi Sandin, Konustuysam EvleneceyiMiMi Sandin 2007 OGLUM sen BENI Enayimi Sandin!! kendi du$$en aglamaz! ANLAYAN ANLADI Ayık oL panik yapma kuytu oL ßaq daLgana 3 JURNAL dünya ne sana kaLır ne ßana !!! dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz!! güℓü ѕσℓαηα ∂єк ѕєηι öℓєηє кα∂αя ѕєνє¢єğιм gυяυя αşкı zιуαη є∂єη ѕözüмü тυтα¢αğıм ѕєηι υηυтα¢αğıм αşк яσмαη∂ı єѕкι∂єη ѕєνєη кιzιη яσмαηι şιм∂ι νє∂α zαмαηı αѕкιиℓα ѕαяαяιρ ѕσℓα¢αк кα∂αя ѕєνgιиℓє вαнтιуαя σℓα¢αк кα∂αя υgяυиα ¢αиιмι νєяє¢єк кα∂αя ѕєνιуσяυм ∂єѕєм ιиαиιямιѕιи нαуαттα нєяşєу∂єи ναzgєçтιм вυиα ѕєи∂є ∂αнιℓѕιи gєиçℓιgιиє güνєиιρ єякєи ∂єякєи вєℓкι єℓνє∂α вιℓє ∂ιуємєzѕιи gι∂єякєи ѕєνgιуι тαşıмαк ∂єğιℓ нαѕяєтι çєкмєк zσяgüℓмєуι υиυтмαк ∂єğιℓ αğℓαмαуα αℓışмαк zσяуαşαмαк ∂єğιℓ özℓєуιρтє göяємємєк zσя кα∂ιиℓαя ѕαяαρ gιвι∂ιя, ιçмєѕιиι вιℓмєѕѕєи fєиα çαяραя νü¢υ∂υи σтσвüѕ, вєуиιи ѕöföя∂üя кαℓвιи ѕöföя мααℓιиє gєçєяѕє αѕιк σℓ∂υи ∂ємєктιя αятıq ∂αуαηαмıуσяυм єѕкιѕι qιßι ѕєω∂ιм αмα тєякιℓ∂ιм qözуαşℓαяıм ∂υямαк ßιℓмє∂ι кαℓßιм ѕιℓ∂ιкℓєяιηι ѕιℓємє∂ι ηє∂єη'ιηι ßιℓмєк ιѕтєямιѕιη ؟ Hér Adamım Diyen Adam DéğiLdir,,SéninDe Dédiğin Gibi Hér DélikanLıyım DiYén DéliKanLı Déğildir SénınDé olmaDığın Gibi !!!! Né Sés Né Néfes Né De Rüzgar Bağışlar Séni DöNüp Sırtını Bu Arada SöyLe Kim KarŞıLar Séni ?? Pa$a GönLüm İsTéRSé SéVéRim Zorlama İsTérSém Sévdiririm DiyéCékSinKi NéRéYé Değin Bu HavaLAr ? Kim TaKaR ! DévRan DöNéNé Dek !! Zülmü Alkı$LaYam***Zalimi Asla SéVéMéM Gélénin Kéyfi için GéçmiŞé Kalkıp Sövemem ! YasakLandın!! Hep SakLandığın bu KaLpten kovuLdun SenIsınıp Uyumayı Unut,SarıLıp AğLamayıda Günaydın Gittim Ben ÇizDm $iLdm qéÇmisiMzi qLéCéqé Da!R ßtn éSkizLri$nLé yARnm yoqqi''hayatımsın'' cMléSndqi qizLi ÖzNe Sanm$tm qéNdimi! €g€я $€νg!η ß!я н€ν€$$€ g€яç€к ∂€1ℓ нαуαℓ$€ η!¥€т!η $€ν!ρ α¢1 ν€ям€к$€ $€νм€ ß€η1 αякα∂a$ k!mSeLr KaNmA$In B€N KaNdıM !$t€! нàηι ¢σк ѕєνмιѕdιη؟вιяιcιк ѕєνgιlιηdιм؟αѕlα υηυтαмαм dєяdιη؟αηlαdιмкι ѕєηdє нєяѕєу уαlαηмιѕ! kıymet ßiLméYén KaLßé SévGim HaR**YoLuNu ßéKLéYip GéLméYéNé YazıKLaR,SévDim DéyiPTé aLDaTaNa LanéT,ßéNi SonSuzA kadar SévéNé ßu CaNım KuRßan oLSun…! ѕєяѕєяιℓιк мι ؟ üѕтüмüzє уσк ѕєνgιмι ؟ öℓüмüηє αşк мı ؟ єη güzєℓιηє ιçмєк мι ؟ heRdaim кανgα мı ؟ αтαяα αтαя, ѕαтıяα ѕαтıя! BiDavsiye SewdinisMi Adam qibi Sevin Sewmeyeceksenisde oYnadmayın!! aLaynısa sLm : SuSaRsAm ÇatıŞmA,(f)KoNuşuRsaM SaVaş(f)YaZarsaM Destan(f)SeVeRsEm DEVIR oLur SONRA BeN NeYaPTıM DeMe! HaSReT VuRdU DöNdüM DeMe! AkLıM SeNDe BiLSeN BiLe! AŞka ŞAMPIYON DEFALARCA Bu KIBIR!!! Ne OLuR BiR SÖZ SöLe YüZüMe BaKMa ÖLe SuSKuNLuGuN YaKaR BeNi KaRŞıMDa DuRMa ÖLe Yağmur, mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten AğLıYoRuM :'( Hani insan aglamak ister, Gözlerinden matem gelmez !Hani birini bekler o hiç gelmez! Iste o zaman vefat etmek isterde ECEL gelmez SeN HOŞ BiR KızSıN LiseLi,BeN isE MERHAMET DuYguSu oLmaYaN BiR SeRSeRi,SeNiN eLinde EsKiSi GiBi kaLEm kağıT,BeniM VucüDuMda TIRAŞ BIÇAĞI izLeRi Sevgiler sahte , halk müziği kahpe , hayatınız plan , Alayınız yalan !!! Alayına Isyan Kralına Tek Kurşun !!! Oku zalim oku!!!! TeSbİH ELdE emanet BeLdE SeVdA YüReKtE OLmALıTeSbİhİ SaLLaMaYı EmAnEtİ KuLLaNmAyI SeVdAnI YüReKtE YaŞaMaYı,BiLmİyOsAnn nakliye O YüReGiiii KaRaNLıK BeNi HaPگEdİyOr HePگİ GeRçEğİ GöRmEm İÇiN FAKAT gerçek OlAn TeK şEy ›ÕŁũм› Ve O BeNi ÇaĞıRıYor GéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir biss yüzsüs pLér qibi hér qüséLé asıKK oLmayıss ama oLdukmuda asla unutmayıss ßir Şi$e Şarap Sırdasım ,Yanına Siqaram Mezesi øLSUN Sakın ßana Døkunma Ta$ ßasTım ßaqrıma KadehLere Merhaßa Askım Sana ELvada YOK Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemdeSen koca ßir HİÇ oldun ßende, €ttiğin T€K tümce ile! N dnyLr yıktm sni buLmak içn, N umutLr unuttm sana gLmk içn! Snse 'ayrıLık' dedin en b$nda AğLa ağLa $mdi yLnzLığına!! ağLa Çocuum dü$ünme, birascık yaLan a$k için söLenen $eyLer! ๒เt๓เş ๏l๔ยğย เçเภ คğlค๓ค ๏l๔ยğย เçเภ ﻮül!! ηє кα∂αя ∂єтαуℓı ρℓαηℓαяѕαη кα∂єя ѕαηα σ кα∂αя ѕєт νυяυя çค๒ค ﻮöรtєг๓є çüภкü єภ เאเ şєאlєг єภ คz ๒єкlє๔เğเภ zค๓คภ ﻮєгçєкlєşเг… єη вüуüк σℓαуℓαя єη тαηтαηαℓı σℓαηℓαя ∂єğιℓ єη ѕєѕѕιz ѕααтℓєя∂ιя!! öğгєtเlєภ єภ z๏г ๔єгร ђคאคttค ђคภﻮเ кöקгüאü кยllคภıק,ђคภﻮเรเภเ אıкคςคğıภ๔ıг иσκтα κα∂αя мєи₣ααт ỉçỉи,vỉяğüℓ κα∂αя єğỉℓмєм! ѕєи∂єи αуяỉℓỉи¢α çσκ çєκтỉм ∂єѕєм,αиℓαтѕαм нαℓỉмỉ ỉиαиỉямỉѕỉи,ѕєиỉи ѕєv∂αи вєиỉ ρєяỉѕαи єттỉ,уỉκỉℓ∂ỉм ѕєvğỉℓỉм ỉиαиỉямỉѕỉи! αѕκтαи уüζüмüζ ğüℓмє∂ỉ ∂ỉує,тαияỉуα вυ ỉѕуαи вυ ѕỉтєм иỉує,нєρỉмỉζє ¢αиỉ σ vєя∂ỉ ỉѕє,κυℓ vє₣αѕỉζѕα тαияỉ иє уαρѕỉи! ஐ๑» Nê ô güZêLîm âGLîyOrMûsûN? êRkêK bûGün sêVêRyâRîn bêZêR!SêNîn dêdigiN ô LêyLâ MêCnûN â$kLâRi bû zâMândâ Nê GêZêR«ஐ๑ ßény kayßédérsén ßi daa asla ßuLamassin o ac qösLü kaLBiné raat ßatmasin KaLBim TeK ßasınada Atar Takviye ünite İstemezz! İKimiz meqer Çokmuşuz ßu resme! intihara meyilli oyuncak bebekLeris biz dünyanın dönüor oLması eğLndiremes bsi! Ξ̲̅̅S̲̲̅Ξ●Ξ̲̅̅A̲̲̅Ξ●Ξ̲̅̅G̲̲̅Ξ●Ξ̲̅̅O̲̅̅Ξ●Ξ̲̅̅P̲ ̲̅Ξ● Ξ̲̅̅A̲̲̅Ξ ||erKekLik z0r zanaAt|| akLımın ipİnin ucuda kaÇtIıı sEnSiz benLikyokluk deMekKk kaç tabut gömülecek yeraltına be kaç birey gidecek habersiz uzaklarakaç yaln yıkacak güvenlerikaç satır yazılacak haber kitabına be kaç dua edeceksin tanrınakaç damla gözyaşı dökeceksin uğrunakaç yarını bekleyeceksinsonralara kaç damla gözyaşı insan umudu taşıdıkimisi kırdı umudulakin kiminin sahip 0lduğu tek şey 0yduhepsi buydu soldu rengi güneşin, Yüreğimde gölgeler Dargın artık düşlerim, Gitti giden dönmedi son vedam DI bu anLatamaDıqım duyquLardayum AÇIK HAVADA yaqmuR waR, biR yaqmuR buLuDu da qözLeRmde… SeBeBini biLmioRm lakin aqLamak isDioRm, qözyaşım biDene qadaR uyuMaq isDioRm hiç uyanMamacasına Ruhum bedenime sıqmıoR isyanLarda aqLamak isDioRm qözyaşım biDene qadaR ßen!m Sana !ht!yacım waRDı ! Sen!nse haLa Susmaya ! qönüL penceResini açıq bıRaqDım qiMi camını qıRdı qimi çeRçewesini umuDvaDimLe Benüm pemBe pemBe umudLarumuz waR hemDe hiçÇç KirLenmeMiş! TerTemİz Bédénimé wéRiLmiş Rüşwetti Ruhum onDan quRduLdumm !! étKiLéméz Vefat ßéni iñañ híç!!! ¹º§µz ølмªz! ♥ Biтмesiиe iziи veгмiчceğim soиsuz αşĸ Tek hayalim hissetiğim son nefeslerimi seninle alıp saptamak KaybeDDim Buqün qenDimi sayısaL kaBusa DönDüsözeL düşLeRe dönDü xD Aşk Bni sewmedi Dokunma Bana Bn $en Azıcık deLimHoş qöRn Bn LiseLiym xD *maRt ayLarın çinqenesi matematik derslerin işkencesi ben güya cılız aLmaq için doqmuşum kırk öğrenci bir olmuş bi öğretmeni kandıramamış benim havam karneyi alana kadar ) aşk çağLatır zayıf aqLaDır en faydalı ders boş geçen derstir en qüzeL qünLer tatiL qünLeridir iki dersi çok severim biri müzik biri karoser çünkü kızlar diyorlar fakat ya pop ya top yıllardan beri dolmamışsa beynimizdeki ders hanesi neye yarar en tecrübeli fen dershanesi senin için fizik her tarafta kimya okeye dönüyor farkında deilsin Sewiyorum seni anlamsız dersleri tatili sevdiğim gibi aşk ağlatır sınav sövdürür matematikçi inletir liseli ağlamaz sil gözyaşlarını zaten ağlasanda kimse anlamaz bir seni sewdim diğer taraftan abes dersleri liseliyiz bize herşey caiz kimimiz metroseksüeliz kimimiz elli sekiz insan gün boyu düşündüğü şeylerin toplamı ise ben hemen yok muyum sakın ha kopyaya girişim etmeyin kimyanızı bozarım uzun ince bir yoldayım tekrar karnem birle dolmuş birbirimizi keklemeyelim sevgilim lise biter bizimde aşkımız biter dün gece sarıldım anatomine fakat yeniden dağıldın düştün be sewgilim אָ٭˜Ħ ã Ŷ å Ŧ ĩ Ŋ «♥» Ũ Ŋ ű Ŧ Ŧ ũ Ĝ ů «♥» Ć õ Ĉ ự Ķ˜٭אָ $ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur! You will never be good enough (Asla yeterince iyi olmayacaksın) interesTing, tickLing, cuTe, lanGour, sweeT… ♥ ERKEKLER HEP TANRI ÖNCE BIZI YARATTI DIYE ÖVÜNÜRLER LAKIN BU GAYET NORMALDIR ÇÜNKÜ HER SANATÇI ESERINI YARATMADAN ÖNCE BIR MÜSVETTESINI YAPAR(kızmayın sadec bir nick ) ♥ HIÇBIR ÖNYARGIM YOK BÜTÜN INSANLARDAN NEFRET EDIYORUM, BÖYLECE ♥SOL KULAĞINI KAPATIRSAN SAĞDUYULU OLURSUN HER NE KADAR UZATSAMDA ELLERİMİ SON TEDAVI YOKLUĞUNA İDAMA MAHKÛM ÇARESİZLİĞİM CELLÂDIM OLDU ben ayda yürüdüm buLutLarda yüzdüm bi anda yataqımdan yer yüzüne düştümmm ѕєиι тαиı∂ığıм∂α нαуαтıм αиℓαм кαzαи∂ıѕєи ναяѕαи нєя şєу тαмαм, ѕєи уσкѕαи нєя şєу уαℓαи * кçüк ρямαкℓαяıиℓα тттυğи вιя çιçєк σℓмαк ιѕтισям ●●● мυтℓυℓυк ѕρσηѕσяυм SiZ bEnIm HaVaM dEgIl NeFeSiM bIlE OlAmAsInIz Her Şey Üzerine Geliyorsa,Şayet De Sen Zıt Yönde Gidiyorsundur! Herşeyi sana yazdım seni de herşeye sen + ben biziz , sen ben hiçiz , sen ben bölünemeyiz ,sen * ben zaten çarpılmışız Şey Acaba fazLadan 2 kanadın varsa verebLrmsn ? BenmkiLeri kırdıLarda | Sevmeyi SenDen iyi Bilirim fakatBiR KalemDe De SiLeBiLiRim | v€fAsIzLaRa KalDıYsA ßu Yürek İ$i baskı OlsA g€r€k zǿЯขή ήε ßεήŁε ά$к! sevinç mu? ÇocuKLuKta KaLdı! İ s t f a M ı v e R i y o R m H a y A t gєlєи иє gєтiяdi ĸi gidєи иє göтüяsüи вєи нαyαтıмdαи мємиυиυм вєиi sєvмєyєи ölsüи!!! Vazgeçiyorum… Sıkıldım ben artık bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlardan!! ''ѕєηiη єтiкєт σℓ∂υğυη уєя∂є вєη ƒiуαт кσуαяıм'' gebersem ruh olsamda her dakika yanında oLsam ~siaHın Matemİ aqLayan qösLerim Hayatim her nekadar ağırbaşlı ve tekdüze görünsedehiçbizaman sabit bi insan oLamadim нєя вαѕα тαç σℓмαм тαç σℓ∂υgυм вαşı уєяє вαктıямαм !●  

858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt