Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yeni Oyun Arıyorum Knight Gibi Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Yeni Oyun Arıyorum Knight Gibi Tavsiyelerinizi Bekliyorum
0
210

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet arkadaşlar hepinize kolay gelsin knight online gibi pk olayı olan item satışı olan pazar muhabbeti falan, para ile satışta olabilir bir oyun arıyorum Ride Of İcarus un adını bir kaç kez duydum nasıldır neler önerirsiniz

Similar threads

6. bölüme geldiğimiz bu yazımızda aslında “Türk oyun sektörü” açısından Knight Online’ın efsaneliğini inceleceğiz. Bu oyun Türk oyun sektörünü inanılmaz bir noktaya getirdi, elbette dünyada da ciddi yankıları oldu ama bizim için çok başka önemli. Bildiğiniz üzere Türkiye’de Knight Online oldukça...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Knight Online, Mgame Corporation ve Noah System tarafından geliştirilen bir MMORPG, yani devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunudur. Daha fazla bilgi için tıklayın. Sistem Gereksinimleri Knight Online oldukça düşük sistem gereksinimine ihtiyaç duymaktadır. Günümüz bilgisayarlarının hepsi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
301
knight Online Sozluğu A Terimler: 1KS kill stealing yani birinin oldurmeye calıştığı enemy den exp yada np calmak 2 NP 2 anlamı var birincisi national point, 2 si No problem yani sorun değil demek 3 Ty thank you, teşekkur ederim 4 PK Player Killing, yani savaş ortamında başka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
knight Online Sözlüğü A Terimler: 1KS kill stealing yani birinin öldürmeye çalıştığı enemy den exp yada np aşırmak 2 NP 2 anlamı var birincisi national point, 2 si No problem yani sorun değil seslenmek 3 Ty thank you, teşekkürler 4 PK Player Killing, yani savaş ortamında diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
İndex içinde aramak isteğiniz konuya kolayca ulaşabilmek için klavyenizden CTRL+F tuşlayarak aranan anahtar kelimeyi giriniz Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt