Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yeni pc aldım freedos ne yapmalıyım?

yeni pc aldım freedos ne yapmalıyım?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
nasıl yapmalıyım uefi mi kurayım 81 i mi kurayım windows 10 nu mu kurayımHangi testlere tabi tutmalıyım performansını ve bana gelen ürünün doğru ve sağlam geldiğini nasıl anlarım yardımcı olurmusunuz?

Similar threads

nasıl yapmalıyım uefi mi kurayım 81 i mi kurayım windows 10 nu mu kurayımHangi testlere tabi tutmalıyım performansını ve bana gelen ürünün doğru ve sağlam geldiğini nasıl anlarım yardımcı olurmusunuz?
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Reklamlarda cıkan mucize zayıflık ilacları Arkadaşlarınızın yaptığı diyetler Kilo veremiyorum Ne yapmalıyım? mı diyorsunuz Peki neyi ne kadar doğru yapıyorsunuz? Kilo veremediğinizi mi duşunmeye başladınız? Yaptığınız tum diyet girişimleri geri mi tepti? Hangi doğru bilinen yanlışların sizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Muşteri : Merhaba, ben Ayşe Disketimi yuvasından cıkaramıyorum da Teknik destek servisi: Cıkartma duğmesine bastınız, değil mi? Muşteri : Elbette Sıkıştı herhalde TekDes: Tamam hanımefendi, not alıyorum Bir arkadaş gelir bakar Muşteri : Bi dakka! Disketi henuz yuvasına koymamışım, masanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt