Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yeni projelerde Hadise

yeni projelerde Hadise
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
yeni projelerde Hadise fazla yoğun bir tempoda olan Hadise mayıs ayına değin koşuştırmacalar içerindeyken yeni teklifler yeni projelerle karşıkarşıya HADİSE'YE YENİ BİR ATAMA DAHA 1548636504 1548636504 yeniprojelerdehadise5c4e515c64658yeniprojelerdehadise5c4e515c64658 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberhadiseeesss&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ERTUĞRUL GÜNAY TÜRKİYE'NİN TANITIMI İÇİN SANATÇILARI DESTEKLEYECEKLERİNİ SÖYLEDİ GÜNAY 'HADİSE İYİ EĞİTİM GÖRMÜŞ OLGUN VE IDDIASIZ YENİ YÜZÜMÜZ OLABİLİR' DEDİ Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Türkiye'nin tanıtımı için sanatçıları destekleyeceklerini söyledi Günay 'Hadise iyi eğitim görmüş Olgun ve mütevazı Yeni yüzümüz olabilir' dedi Moskova'daki MITT fuarına katılan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Türkiye'nin tanıtımı için ellerinden geldiği dek sanatçıları destekleyeceğini söyledi FAZLA GENÇ BİR YÜZ Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsilcilik edecek şarkıcı Hadise'ye başlarda sorgulayıcı bir gözle baktığını itiraf eden Günay, şimdi fikrinin değiştiğini ve Hadise'nin Türkiye'nin tanıtımında kayda değer bir rol alabiliceğini belirtti Günay ''Hadise iyi eğitim görmüş, fazla mütevazı, olgun Sürükleyici bir davranış tarzı var Bu açılardan yeni tanıtım yüzü olabilir'' dedi Kültür ve Turizm Bakanı sözlerini şöyle sürdürdü: “Tarkan harika biçimde Rusya'da tanınıyor Ben, en üst düzey, yani bakan düzeyindeki Rus yöneticilerin 'Tarkan konseri ne vakit, biz ailece gideceğiz' dediklerine şahit oldum ve fazla keyif aldım Hadise de çok genç bir yüz ve Tarkan'daki o dinamizmin, cıvıltının yarı onun müziğinde ve fiziğinde de var Ben onunla da iyi çıkış yapacağımızı umuyorum'' Günay Hadise’nin Eurovision’da çok başarılı olacağını da söyledi  

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt