Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yeni rap nickleri

yeni rap nickleri
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
yeni rap nickleri samsunlu nickleri rap nikleri rap nickler mechul nickler yeni rap nickleri Çaldı zil ve rap ceketini çayıra saldı bil bu şarkı herkesin hissedenler dinlesin Ey rapin oğlu gözlerinde yaş düellosu ve kötürüm oldu ince ruhlar ordusu, son arzusunda anlaşıldı ölümün korkusu Görünmeyen bir yüz aynada aksederken yüzüme kimsin demeye dilim varamadı Bense kalbimin satırlarındaki şu tümce mültecileriyle boğuşur haldeyim Bir sabah ve birde akşam oku bu şiiri iki gözümde ön sözüm Kum kalemde dalga şehiti güneş doğar gözüm yanar Yıllatılmış senelerin nöbetçileri değil miyiz Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağını ben kestim, katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete Dudaklarımda bal yok, fakat tek dilekti mutluluk Sönen mumun emanetiydi gözüme yarı karanlık, dönen şu dünya güya taş ve biz içinde çorbalık Katıksız iyiyi bulana dek mi sürecek tek mantıksal bağ Esefle kınamadır rapim, fasih, dekolte konuşurum, yolumdur önüme konulan;yürürüm,görürüm,söverim,severim Ben raperken orada donabilir iliklerin Mis kokulu yalanların duş vakti geldi ama evde sular kesik Düşman kelimesinin anlamını dost sıfatını taşıyanlardan öğrendim Birisi acıyı çekti, öbür acıyı servis etti Rayına koydum hayatımın tek vagonlu trenini, gitme gelme aleminde tek ve son seferdeyim Neyleyim ancak güneşi bir günümde kördeyim Yaşarım iskeletler diyarında, bir et parçasıyım varımı yoktan aldım Tasanın etrafında gezgin olmuş ahali kısacık molalarda tanıdılar sevinç denen kelimeyi Kuvvete dayanamayan yargı aciz, adalete dayanamayan şiddet zalimdir Makam arabalarına yol ver geçsin, emri vaki olmuş her gezgin Emre dayalı baştan savma jön hayatlar içerisinde itaatin emanetindeyiz biz, biz kimiz Tek kurşun bitirebilse gari bu hayatı hiç olmazsa bin kurşun atın da gönlüm doysun millet Son söze lüzum yok, birincil sözün faili meçhul, kulların arifi rapi serdi önüne rehine kaldı cümlelerin, noktamı ben koydum, el senin yaz Ben tekilim,tekelim, tekeline tekme, tekerin olsa kaza sebebi, patlak, kaltak düştü bu yola tek yüzü çatlak Hayallerim yok oldu, koyduğum yerde yoktu hiçbiri tek yabancı bendim evde ve bir yalancı mumdu doğan güneş Sagopa yüz bela tadında komutan ve karavebada,tek safhada yoluna düz gider bu pesimist hardrhymer Duvarda çerçeveydi yaşanan anılar, bir gülüş etse göz dolar, taşar sular ve ruhumu sel basar ve kalbimde bir minik çocuk yaşar (Tesir Tepki) Çekilişsiz, kurasız hediyeyi sundum, al ve aç paketleri, içine sevgi koydum İstanbulumda solurum,Samsun toprağım, kanımda hiphopım,raple doğanım ben Sago Key Yaşam kavgalı boğa ben kırmızı pelerin Gözlerimde bir filimsin, göz çukurlarımda uyuya kalmış bir bebeksin, bende ninninim, uyu Suretim şarap misali eskidikçe değeri arttı Rapimtraksın,sen hakiki değilsin Benim kalemi bir birey yıktı,kalemimi kırdı, sözlükte sevgiliydi anlamı Soyadımın birincil iki harfi kişiliğim kadar öz Okyanuslar mürekkebim ağaçlarsa kalemim benim İnecek var,durdurun Dünya’yı Beni hoşuna gitmek için programlanma,devrelerini yakarım Sagopa Key: Rapte iç karartan birincil buluş  

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt