Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Rekor

Yeni Rekor
0
78

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
17 yıllık futbol hayatı boyunca hiç sarı ve kırmız kart görmeyen 'Pele Erol' lakabıyla anılan Erol Aydoğdu, Futbol Federasyonuna çağrıda bulunarak rekorunun kayıt edilmesini istedi

Ordu'da 11 yılı profesyonel edinmek üzere 17 yıllık futbol hayatı boyunca hiç sarı ve kırmız kart görmeyen, futbolculuk döneminde ten renginden dolayı dünyaca meşhur futbolcu Pele'ye benzetildiği için 'Pele Erol' lakabıyla anılan Erol Aydoğdu, Futbol Federasyonu'na çağrıda bulunarak rekorunun kayıt edilmesini istedi

196465 senesinde Mersin'de yapılan Türkiye Genç Takımlar Acemi Şampiyonası ile futbol hayatına başlayan, peşinde 3 sezon acemi ligde, sonra da Orduspor'da 3 yıl acemi futbol oynadıktan daha sonra Mor Şimşekler'in A takımına yükselen Erol Aydoğdu, aralıksız 11 yıl forma giydi Orduspor'dan sonra 1 sene Gençlerbirliği'nde oynayan Erol Aydoğdu, futbol oynadığı yıllar içerisinde savunma oyuncusu olmasına karşın hiçbir maçta sarı ve kırmızı kart görmedi

Futbol Federasyonu'na çağrıda bulunan Pele Erol lakaplı Erol Aydoğdu, bu durumun Türkiye çapında bir rekor olup almadığının araştırılmasını istedi Dünya futbol tarihinde böyle bir durumun olup olmadığının araştırılmasını istek eden Aydoğdu, Futbol hayatım boyunca hiç yerine geçen kimse kalmadan, amatörlük dönemim ve profesyonel olduktan daha sonra hazırlık maçları dahil Orduspor forması altında 570 maça çıktım 17 yılda hiç sarı ve kırmıza kart görmedim Bunun Futbol Federasyonu göre bir diğer örneği var mıdır,

değil mudur araştırılmasını istiyorum Diğer Taraftan futbol hayatım her tarafında seyirci kadar kötü tezahürata da maruz kalmadım Jübilemi Trabzonspor ile oynadığımız maçta yaptımdedi
*

858,496Konular
982,235Mesajlar
30,152Kullanıcılar
SeroxanSon üye
Üst Alt