bilgisayarci
FD Üye
Dün akşam bir gece klübünde hem yeni müziği Vida Loca'yı hem de yeni yaşını görkemli bir partiyle kutlayan Kerimcan Durmaz'ı yakın arkadaşları yalnız bırakmadı. Çılgınlar üzere eğlenen Kerimcan Durmaz'ın Didem Soydan'la yakın temaslı dansları da geceye damgasını vurdu.
Kerimcan Durmaz, dün gece ikinci müziği Vida Loca'yı ortamlara saldı!
Tıpkı vakitte dün onun da doğum günüydü.
Hem yeni müziğini hem de yeni yaşını görkemli bir partiyle kutlayan Kerimcan Durmaz, elbette ki tekrar çok konuşuldu.
Yakın arkadaşları da onu bu özel gününde yalnız bırakmadı.
Ultra 'hot' manzarasıyla dikkat çeken Didem Soydan da yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz'ın doğum gününü evvel bu türlü...
Akabinde da bu türlü kutladı! Kerimcan Durmaz ile Didem Soydan'ın yakın dansı yeniden gündeme bomba üzere düştü!
Beşerler da şöyle çeşitli yorumlar yaptı...
Siz ne diyorsunuz?
Bu arada Didem Soydan geçtiğimiz günlerde kendisine sorulan 'Kucak dansıyla ünlü olmak nasıl bir his?' sorusuna şu cevabı vermişti: 'Nasıl ünlü olduğuma dair durum, büsbütün sizin beni nasıl tanıdığınızla alakalı. Öteki birisi de apayrı bir işimden bahsediyor. Sizin nerelerle ilgilendiğinizle alakalı. Benim için hiçbir sakıncası yok zira paylaşımları ben yapıyorum. Yaptığım paylaşımların hepsinin ardındayım. Severek paylaştım. Bir daha olsa bir daha yaparım!'