Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yeni script pub değil

yeni script pub değil
4
168
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

reyna

İT - Kayıtlı Üye
FD Üye
Etkileşim
80
F-D Coin
76
1 saatte fln yaptım duyuru admin yeri fln var kullanıcı düzenleme silme fln
Ekli dosyayı görüntüle 373

leshxrd

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
73

Pyscho

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
58
1 saatte fln yaptım duyuru admin yeri fln var kullanıcı düzenleme silme fln
Ekli dosyayı görüntüle 373
es reyna bende bu script üzerinde çalışıyordum ama birazcik senin sc den alicam k.b bide dc yazabilirmisin veya dc pyschoxdev tg pyschoxdev insta pyschoxdev ulaşabilirmisin

Frezy

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
53
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Acıklı felan degilim takmıyorumda pek yalnızca paylaşmak istedim Bu sayfada yeri geldi okuduklarımdan geçmişte yaşadıklarıma benzer şeylerde çıktı herkezin çıkıyordur Bende paylaşim hiç olmazsa dedim birincil defa başıma geldi böle bir şey çünkü ) 20 yaşındayım Üniversite 1derslik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Ortaokulu bitirip lise 1 i bitirdiğim esas kadar bnmde hiç kız arkadaşım yoktu çocuk sayılırdık zaten ha hoşlandığım falan vardı ama hakiki aşkın ne olduğunu bilmiyordum lise 2 den itibaren artık bnde kendimi değiştirmeye başladım yeni arkadaşlar edindim bundan böyle biraz açılmaya başladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Merhabalar konuyu sondan başa doğru anlatıcam,Seviyeli yorumlarınız için çoktan teşekkür ederim : Hatun benle canımlı cicimli konuşmuyor iki günden beri yani hep kısa ve net cevaplar veriyor evelsi geceden beri hayırdır bi sorun mu var sıkıldın mı benden fln diye sordum oda dediDoğrusu böylece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
327
  • Kilitli
Pek çok yabancı hack forumunun hacklenmesine neden olan bir açık şu anda MyBB içerisinde (bu forumunda kullandığı script) bulunmakta, mybb geliştiricileri açık hakkında bir bilgileri yok halen ve fixlenmemiş durumda, açık ise çeşitli yerlerde 5-10k dolar arası gibi uçuk bir fiyata satılmakta. ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,523Konular
981,282Mesajlar
31,137Kullanıcılar
Ali.kocSon üye
Üst Alt