Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yeni SEO Projelerim İçin Backlink Tavsiyesi Arıyorum – Hangi Yöntemler İşe Yarıyor?

Yeni SEO Projelerim İçin Backlink Tavsiyesi Arıyorum – Hangi Yöntemler İşe Yarıyor?
0
42

Foma98

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
25
Merhaba arkadaşlar, ben SEO konusunda yeni sayılırım. Yakın zamanda bir eğitim programından mezun oldum ve öğrendiklerimi pratiğe dökmek için iki site açtım:
👉 – Manga ve çizgi roman arşivi temalı,
👉 – Kitap severler için içerikler ürettiğim bir dijital kütüphane.

Şu an iki site de içerik olarak büyüyor ama geri bağlantı (backlink) profilini güçlendirme konusunda desteğe ihtiyacım var. Özellikle kaliteli ve niş bağlantılar bulmakta zorlanıyorum.

Siz deneyimli SEO uzmanlarına birkaç sorum olacak:

1. Türkiye'de ya da globalde güvendiğiniz backlink satın alma platformları hangileri? (Adsy, PRNEWS.IO, WhitePress, GetProspect gibi yerler kullanan var mı?)
  2. Yeni açılmış ve henüz çok trafiği olmayan siteler için link inşası stratejiniz ne olurdu?
  3. Doğrudan site sahipleriyle iletişime geçerek link alma konusuna nasıl yaklaşıyorsunuz? Kibar ama etkili bir mesaj örneği paylaşabilir misiniz?
  4. Forum profilleri, blog yorumları, dizin siteleri gibi yerlerden link almak hâlâ işe yarıyor mu, yoksa zaman kaybı mı?
  5. Satın alınan linklerin doğallığını korumak için hangi sıklıkta ve ne kadar yayarak çalışıyorsunuz?

Gerçekten bu işin başında olan biri olarak tecrübelerinize çok ihtiyacım var. Her türlü öneri, araç tavsiyesi ya da strateji paylaşımı benim için çok kıymetli olur. Şimdiden çok teşekkürler!

858,508Konular
982,841Mesajlar
30,629Kullanıcılar
kayzen3131Son üye
Üst Alt