Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Sezon Dizileri

Yeni Sezon Dizileri
0
166

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yeni Sezonda Hangi Diziler Var

2019 Yeni Sezon Dizileri Neler

Sezon boyunca reyting listelerini zorlayan yapımlar ekranlara veda etmeye başladı Bazı diziler final bolumleriyle son kez ekrana geldi, bazıları yaz aylarında da 'devam' kararı aldı Yapımcılar ise şimdiden yeni sezon icin kolları sıvamaya başladıİşte Yeni sezonda devam eden diziler:

Adını Feriha Koydum

Behzat C

Muhteşem Yuzyıl

Cocuklar Duymasın

Arka Sokaklar

Kurtlar Vadisi

Yalan Dunya

Oyle Bir Gecer Zaman ki

Ucurum

Kuzey Guney

Bir Cocuk Sevdim

İffet

Selvi Boylum Al Yazmalım

Similar threads

Yeni Sezonda Hangi Diziler Var 2019 Yeni Sezon Dizileri Neler Sezon boyunca reyting listelerini zorlayan yapımlar ekranlara veda etmeye başladı Bir Takım diziler final bölümleriyle son kez ekrana geldi, bazıları yaz aylarında da 'devam' kararı aldı Yapımcılar ise çoktan yeni sezon için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
yeni sezon dizileri 2019 2019 yeni sezonda başlayacak diziler yeni sezonda devam edecek diziler Devam Eden Diziler Karadağlar Fatmagulun Sucu Ne? Oyle Bir Gecer Zaman Ki Muhteşem Yuzyıl Adını Feriha Koydum Cocuklar Duymasın Yahşi Cazibe Yer Gok Aşk Lale Devri Karakol Canan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
yeni sezon dizileri 2019 2019 yeni sezonda başlayacak diziler yeni sezonda devam edecek diziler Aralıksız Diziler Karadağlar Fatmagülün Suçu Ne? O Kadar Bir Geçer Zaman Ki Muhteşem Yüzyıl Adını Feriha Koydum Çocuklar Duymasın Yahşi Cazibe Yer Gök Aşk Lale Devri Karakol Canan Behzat Ç Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Show tv ekranlarının vazgecilmez dizilerinden birtanesi olan Pis yedili yeni sezon yayınlarına coktan başladı ama halen dizide yer alan yeni oyuncuların isimleri merak konusu olduDiziden ayrılan Kadir Doğulu'dan sonra yeni oyuncular diziye transfer olmaya başladı bu oyunculardan bazıları yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Kurtlar Vadisi Pusu kanal değiştirdi yeni kanalı TNT kurtlar vadisi pusu yeni kanalı hangi kanalda oynayacak yeni sezon tnt transferi haberleri burada arkadaşlar Yıllardır ekranların en çok izlenen dizileri arasında başı çeken ekranların fenomen dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu, kanal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,333Kullanıcılar
anankskdSon üye
Üst Alt