Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Sezonda Feriha Kim Olacak

Yeni Sezonda Feriha Kim Olacak
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yeni Feriha Kim olacak?

Adnı Feriha Koydum dizisinde Feriha'yı kim oynayacak?

Adını Feriha Koydum dizisi yaşanan kargaşaların ardından olaylı bir şekilde sezon finali yaptı Once Hazal Kaya ve Armağan Cağlayan tarafından dizinin 65 bolumde final yapacağı acıklanmış ardındanda yapımcı Fatih Aksoy tarafından bu haberler yalanlanmış ve Hazal Kaya'nın 65 bolumun sonunda biten sozleşmesini yenilemek istemediği duyurulmuştu

Bu yaşanan olayların ardından 65 bolumde herşeyin başladığı yerde bir nikah merasimi duzenlenmiş imzalar atılıp ilk dans yapılırkende iki el silah sesi duyulmuştu Feriha vuruldu oldu mu kaldı mı bilen yok henuz ama kulislerde yeni sezonda yeni bir Feriha ismi dolaşmaya başladı bile

Med Yapım şimdiden adayları belirlediği ve adaylar arasında en guclu ismin Miss Turkey guzellik yarışmasında dereceye giremeyen Merve Sarı olduğu idda ediliyor

Merve Sarı Fotoğrafları

Merve sarı hakkında bilgi

Similar threads

Yeni Feriha Kim olacak? Adnı Feriha Koydum dizisinde Feriha'yı kim oynayacak? Adını Feriha Koydum dizisi yaşanan kargaşaların arkasında maceralı bir şekilde sezon finali yaptı Önce Hazal Kaya ve Armağan Çağlayan göre dizinin 65 bölümde final yapacağı kayıtlı ardındanda yapımcı Fatih Aksoy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Yeni Feriha Belli Oldu ! adını feriha koydum yeni feriha adını feriha koydum yeni feriha kim adını feriha koydum yeni feriha kim olacak Sevgili melekler, reyting rekorları kıran Adını Feriha Koydum dizisinden Hazal Kaya'nın ayrılmasıyla birlikte senaryonun nasıl devam edeceği konusunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Dizisinde Yeni Feriha Kim Olacak ? Dikte'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Dikte'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Kim Oldu Sevgili melekler, geçen sezonun en çok izlenilen filmlerinden biri olan Adını Feriha Koydum, yeni sezonda Adını Feriha Koydum Emirin Yolu ismiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Adını Feriha Koydum Yeni Sezon Adını Feriha Koydum Yeni Sezonda Neler Olacak Show TV'nin sevilen dizisi Adını Feriha Koydum surpriz bir sezon finaliyle tatile girdi Yeni sezon ile ilgili dizi senaristleri herhangi bir acıklama yapmasa da sezon finalinden cıkarabileceğimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Emir'e Yeni Feriha Aranıyor Cağatay Ulusoy'a Yeni Feriha Aranıyor Hazal Kaya'nın diziden ayrılacağı, dizinin final yapacağı soyleniyordu amaShow TV'nin de ısrarıyla dizinin devam edeceği ortaya cıktı Adını Feriha Koydum gelecek sezondan itibaren Vahide Gordum'suz ve Hazal Kaya'sız ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,331Kullanıcılar
berenSon üye
Üst Alt