Yepyeni Sozler 2019
2019 Yeni Sozler
Verdiğin ciceği kuruttum ciceğin adı gulmuydu karanfilmiydi unuttum aşkımı ilan ederken şahidimiz aymıydıguneşmiydi unuttum
Sen Benim Sarhoşlugumsun Ne Ayıldım Ne De Ayılmak İstedim
Bugun bensem Dun sensin, Deli bensem Zincirim sensin, Sarhoş bensem Şarabım sensin,
Aşık bensem Aşkım sensin ve ben hala yaşıyorsam Sebebi Sensin
Aydınlık dunyamı karanlık eyleme,Seven yuregımı sensızlıge surukleme,
Her sıgara dumanında aklıma duşme,Duste gor benım dustugum bu hale
AşK YaSaK SeVgI YaSaK NeYmIş eFeNdIm yAşIm uFaK
KéNdiNzi PaHaLı ZaNNéTMéin HéPNZN !NdRMli quNLéRni ßiliOrm
Hayat Yollardan Cizilmi$ oLsa BiLé Yollardan Birini SécéCékSin Séctiğin Yolda oLum BiLé oLsa Sélam Vérip GéCéCékSin
Bu Cinayet Gunahın Gunahın En Has HaLi ihaNeT ! Hakkımı Ver GiDeyim Adalet!!
senin ne olduğun benm icn onemli deilsonucta gozlerimn sanabaktığı kadarsınben o gozleri senden cektiğim an hoşbir anı olarak kalsın
Cok gecen gunler varki hatırı cihan değer Birşeye muradetme olazsa inadetme gor mevlam neyler nerylerse guzel eyler HAFIZ HALİL AKAT
Hak tecelli eyleyince herişi asan eder halk eder eshabını bir lahsada ihsaneder
нayaт dєdiqiи вu yalaи duиyada asıl sєvqi sєvdiqiиiи мuтluluqu iciи sєvdiqiиdєи vazqєcмєктiя
bir şiirin icine sığındım,ayrılıklar bitince haber verin!!!
yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım,yalnız olduğumu soyleyebileceğim kimsem olmadığı icin yalnızım
kac sokak var gorduğumde ağladığım bilirmisin? yalnızlıktan midem bulanır gel desem gelirmisin?
aşık olmak değil bir omur boyu sevmektir marifet
hayat kalbini okuyacak bir şarkıcı yaratmadıysa, aklını konuşacak bir filozof yaratır
olum oncesi yorgunluk var gozlerimde golgem bile boğmak icin fırsat arıyor!!!
bıcaklar kesmedi de tenimi bir kotu sozle oldum
duşunce şeytandan davranış tanrıdandır hangi duşuncenin davranışa donuşeceğine karar verense insandır!!!
zaten buyuk aşkların adamı olamazdın sen adresim yalnış kahramanım yalnıştı!
Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak
Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz
2019 Yeni Sozler
Verdiğin ciceği kuruttum ciceğin adı gulmuydu karanfilmiydi unuttum aşkımı ilan ederken şahidimiz aymıydıguneşmiydi unuttum
Sen Benim Sarhoşlugumsun Ne Ayıldım Ne De Ayılmak İstedim
Bugun bensem Dun sensin, Deli bensem Zincirim sensin, Sarhoş bensem Şarabım sensin,
Aşık bensem Aşkım sensin ve ben hala yaşıyorsam Sebebi Sensin
Aydınlık dunyamı karanlık eyleme,Seven yuregımı sensızlıge surukleme,
Her sıgara dumanında aklıma duşme,Duste gor benım dustugum bu hale
AşK YaSaK SeVgI YaSaK NeYmIş eFeNdIm yAşIm uFaK
KéNdiNzi PaHaLı ZaNNéTMéin HéPNZN !NdRMli quNLéRni ßiliOrm
Hayat Yollardan Cizilmi$ oLsa BiLé Yollardan Birini SécéCékSin Séctiğin Yolda oLum BiLé oLsa Sélam Vérip GéCéCékSin
Bu Cinayet Gunahın Gunahın En Has HaLi ihaNeT ! Hakkımı Ver GiDeyim Adalet!!
senin ne olduğun benm icn onemli deilsonucta gozlerimn sanabaktığı kadarsınben o gozleri senden cektiğim an hoşbir anı olarak kalsın
Cok gecen gunler varki hatırı cihan değer Birşeye muradetme olazsa inadetme gor mevlam neyler nerylerse guzel eyler HAFIZ HALİL AKAT
Hak tecelli eyleyince herişi asan eder halk eder eshabını bir lahsada ihsaneder
нayaт dєdiqiи вu yalaи duиyada asıl sєvqi sєvdiqiиiи мuтluluqu iciи sєvdiqiиdєи vazqєcмєктiя
bir şiirin icine sığındım,ayrılıklar bitince haber verin!!!
yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım,yalnız olduğumu soyleyebileceğim kimsem olmadığı icin yalnızım
kac sokak var gorduğumde ağladığım bilirmisin? yalnızlıktan midem bulanır gel desem gelirmisin?
aşık olmak değil bir omur boyu sevmektir marifet
hayat kalbini okuyacak bir şarkıcı yaratmadıysa, aklını konuşacak bir filozof yaratır
olum oncesi yorgunluk var gozlerimde golgem bile boğmak icin fırsat arıyor!!!
bıcaklar kesmedi de tenimi bir kotu sozle oldum
duşunce şeytandan davranış tanrıdandır hangi duşuncenin davranışa donuşeceğine karar verense insandır!!!
zaten buyuk aşkların adamı olamazdın sen adresim yalnış kahramanım yalnıştı!
Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak
Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz