Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Süperman Filmi

Yeni Süperman Filmi
0
83

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Yeni Süperman Henry Cavill, 2019 Supermen filmi

BURBANK California, 31 Ocak 2019 Warner Bros
Pictures ve Legendary Pictures ’ın bugün yaptığı açıklamada; en sevilen ikonik süper kahraman Superman rolünü Henry Cavill oynayacak
Yeni Superman filminin yönetmeni Zack Snyder “Superman, süper kahramanlar aralarında tüm zamanların en çok bilinen ve sevilen karakteri Ben de onun beyazperdeye dönüşünün bir parçası olduğum için onur duyuyorum Hem, Warner Bros, Legendary ve bütün yapımcıların Henry ’nin bu role seçimiyle ilgili heyecanlarına ben de katılıyorum O, Superman kostümünü kuşanmak için en çok iyi seçim

Filmin yapımcılığını Charles Roven, Emma Thomas, Christopher Nolan ve Deborah Snyder üstleniyorlar Filmin senaryosu David S Goyer ve Christopher Nolan ’a ait hikayeden David S Goyer göre yazılıyor Thomas Tull ve Lloyd Phillips de idareci yapımcılığı üstleniyorlar

Henry Cavill en son “The Cold Light of Day yapımında yer aldı Ayrıca, bu yıl sonbahar aylarında gösterime girecek olan “Immortalsda karşımıza çıkacak

2019 Aralık tarihinde gösterime girmesi planlanan yeni Superman filmi bir Warner Bros Entertainment şirketi olan Warner Bros Pictures tarafından dağıtılacak *

858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt