Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Tanışma Yıldönümü Mesajları Kısa

Yeni Tanışma Yıldönümü Mesajları Kısa
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yeni Tanışma Yıldönümü Mesajları Kısa Tanışma Yıldönümü Mesajları Tanışma Yıldönümü Mesajları Kısa Tanışma yıldönümünü hatırasına yapmak isteyenler ve kutlayacak oalnlar, sizler için en güzel tanışma yıldönümü mesajlarını bu sayfamızda topluyor ve aşkınız daimi olsun diyoruzyenitanismayildonumumesajlarikisa5c5575b1c8292alt 1549104557 1549104557 yenitanismayildonumumesajlarikisa5c5575b202806yenitanismayildonumumesajlarikisa5c5575b202806 yenitanismayildonumumesajlarikisa5c5575b202806 Geride bıraktığımız onca yılda her daim yanımda var olarak hayatımı güzelleştirdiğin ve desteğini hiçbir zaman eksik etmediğin için ölümsüz teşekkür borçluyum sana Her günümüz birbirimizi daha fazla severek ve birbirimize daha çok bağlanarak geçsin Zannetme oysa gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ancak son sözüm seni seviyorum olacak Paylaştıkça gelişen tek şey sevgidir, Seni Seviyorum! Yaşam kadehse eğer, aşk da kadehi dolduran şaraptır Kadehimizin hiç şarapsız kalmaması dileğimle Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim İnat bu ya, mahşere dek “seni seveceğim Beni ben yapan senin varlığın canım! Hayatımda olduğun için sonsuz teşekkür ederim Seni seviyorum Süre fazla kısa, hiçbir vakit senin kalbini kırmamaya ve her zaman sevgi doymuş olmaya söz veriyorum Bir elmanın iki yarısı gibi yaşam boyu birbirimizi hep tamamlamamız dileğiyle Mutluluklar Aşkım! Izaç sadece seninle manâ kazanıyor Birtanem Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun Nice mutlu yıllarda, birlikte yaşlanmak dileği ile Ellerimiz birbirine daha da sıkı sarılarak hiç ayrılmasın  

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt