Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Tanıştığım Kız Hakkında Düşünce Yardımı..

Yeni Tanıştığım Kız Hakkında Düşünce Yardımı..
0
126

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar,

2 gün önce Facebook üzerinden bir kızla tanıştım Kızla 2 gündür konuşuyoruz Kıza niyetimi belli ettim diyebilirim ve o niyetle yazdığım sözlere verdiği tepkiler de olumlu yöne benzer tepkiler Ast hemen umut bağlamıyorum kendimi mutlu etmeye çalışmıyorum çünkü bir defa bunu deneyim ettim sonra düş kırıklığına uğradım Neyse işte derhal bu işte başarılı olmak istiyorum Normalde buraya yazmazdım lakin gerçi başarı oranını arttırmak için sizinde fikirlerinizi sormak istedimKızla zevklerimiz yönünden uyuşuyoruz Ama biraz ısrar ettirecek gibi ve ailesi de birazcık sıkı sanırım Ben bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim Kızla bu aşamada ve bir sonraki aşamada konuşulması olağan olan konular, sınırlar nelerdir ? Değişik laf oyunları vb

Tecrübeli arkadaşlara verdikleri cevaplardan nedeniyle çoktan teşekkür ederim İyi forumlar

858,496Konular
982,341Mesajlar
30,209Kullanıcılar
bambooSon üye
Üst Alt