Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yeni Terk Edilme Sözleri Kısa

Yeni Terk Edilme Sözleri Kısa
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yeni Terk Edilme Sözleri Kısa Terk edilme Sözleri Terk Edilme Sözleri Kısa Dileriz fakat hiç kimse terk edilmez fakat ne yazık ancak hayat her zaman bizlerin dilediği gibi olmuyor ara sıra alın yazısı sillesini de gösteriyor Sevgili Melek'ler, bu yazımızda terk edilenler için, yeni terk edilen sözleri paylaşıyoruz 1549104449 1549104449 yeniterkedilmesozlerikisa5c5575462e714yeniterkedilmesozlerikisa5c5575462e714 yeniterkedilmesozlerikisa5c5575462e714 Terkettin beni kaderimle başbaşa oturup ağlarım ikimizin şarkısı çaldığında Terk edilmiş bir kazazedeyim hayatta ne anılarım teselli eder beni nede umutlarımda yaşattığım aşkımız gelir geri Beni yalan bir sevdaya terk ettin sende o yalan sevdanla yalan olursun tek dileğim! Yalan değil fiilen sevdim seni düş değil yaşadıklarımız birer gerçekti, anılara saygıdeğer yok terk edişin bitirdi beni Git yalanların içinde kaybol terk ettin ya beni beter ol umarım beni terk ettiğin gibi senden terk edilirsin Seni özledim sevgi doymuş umutlarımı özledim geceleri adını sayıklamayı özledim lakin beni terk edişini hiç düşünmedim Daimi gönlüm bir ümit senden habersiz bekler, şayet insafa gelirsin her yerde alın yazısı ikimize güler, terk etme sevgimizi ayırma kalplerimizi! Yolumu çizdim bundan böyle sensiz gidiyorum terk edilmişlerin dünyasına, hüzün keder hepsi bende, sen anlamazsın seveni gülüp geçersin eskisi gibi Seni ben hayatıma yazdım ama derhal yoksun hayatımda terk edip gittin beni umutlarımla  

858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt