iltasyazilim
FD Üye
yeni toshiba laptop alıcam kesinlikle toshiba alıcam o yuzden başka marka onermeyin aklıma bi kaç nokta takıldı yeni işletim sisteim i serisi çıktı nasıl lar? ekran kartında hangi hususa bakılmalı gforce mu aati mobility mi? bu arada ben makina muh okuycm haz gecersem çizim vs ağır proğramları kaldırcak bi laptop lazım 1 gb ekran kartı bulamadım uygun kafama göre ama bi kaç laptop var kafam da hangisi daha ii acanba yorumlarınızı bekliyorumm
merak ettiğim konulardan biride ram in yanında yazan 1066 mhz yada 800 bu çok önemli mi yada ne işe yarıo
ekran kartında nvdia geforce mu ati mobility mi daha iyi
hdmi çok önemli bir şeymidir
genelde laptopların sesi az çıkıo hangi özellikteki hopörlörler dah ii ses çıkarır bultin harman kardon karışık bi sürü var
satellite A350212
bu bilgisayar şu an benim favorim ama hepsiburada da yorumlarda çanta gonderilmediği içinde made in china yazdığı filan belirtilmiş içimde bi kuşku oluştu
SATELLİTE A5001E4
bu bilgisayar ii serisi turboyla 253 oluo gerçek 253 ten daha mı iyidir nasıl oluo olay
SATELLİTE A505S6992
bu bilgisayarın sadece ekran kartı ii 1gb ama işlemcisi fena 213 ama yinede çok pahalı nedn bole
SATELLİTE A35022Z
buda tam bana göre dediğim ama üretimden kaldırılmış yine kafam da kuşku bıraktı neden kaldırmış adamlar hatamı varmışşş
yorumlarınızı bekliyorumm ACELEEE
merak ettiğim konulardan biride ram in yanında yazan 1066 mhz yada 800 bu çok önemli mi yada ne işe yarıo
ekran kartında nvdia geforce mu ati mobility mi daha iyi
hdmi çok önemli bir şeymidir
genelde laptopların sesi az çıkıo hangi özellikteki hopörlörler dah ii ses çıkarır bultin harman kardon karışık bi sürü var
satellite A350212
bu bilgisayar şu an benim favorim ama hepsiburada da yorumlarda çanta gonderilmediği içinde made in china yazdığı filan belirtilmiş içimde bi kuşku oluştu
SATELLİTE A5001E4
bu bilgisayar ii serisi turboyla 253 oluo gerçek 253 ten daha mı iyidir nasıl oluo olay
SATELLİTE A505S6992
bu bilgisayarın sadece ekran kartı ii 1gb ama işlemcisi fena 213 ama yinede çok pahalı nedn bole
SATELLİTE A35022Z
buda tam bana göre dediğim ama üretimden kaldırılmış yine kafam da kuşku bıraktı neden kaldırmış adamlar hatamı varmışşş
yorumlarınızı bekliyorumm ACELEEE