Yeni üye Yeni Aza Abi ben yeni geldim Admin Hoşgeldin Yeni Aza(510 dk sonra) Abi ben yeni geldim admin Hoşgeldin dedim ya Yeni Aza Abi sen burda napıyon admin Belge işleri ara sıra muhasebe yani senin anlayacağın getir götür işleri Yeni Üye hadi ya ben diğer şeyler yapıyon sanıyordum admin Ne gibi ?? Yeni Aza Konu başlamak konuları kilitlemek gibi falan admin Seni kandırmışlar olum o süre yalan söylemişler sana Yeni Aza ben bi gerçeği anlatayım şunlara sonradan görüşürüz admin hey Allah'ım ya akıllı biri düşmeyecek mi Buraya Yeni Aza Abi burası iyi para getiriyor mu ?? admin Niye sordun Alacan mı ?? Yeni Üye hiç abi merak ettimde admin Fazla merak iyi değildir ama yinede söyleyim kazanıyoz işte biraz Yeni Aza EREENNNNN!!! olum iyi kazanıyorlarmış bizde girelim bu işe EREN biz yapamayız olum fazla üye çok konu lazım para için Yeni ÜyeHadi ya Yeni Üye Abi hiç arkadaşlık sitesi açmayı düşündün mü admin Hayır düşünmedim Niye sordun ?? Yeni Aza abi o sitelerde iyi para kazanıyor valla benim bir arkadaşın vardı köşeyi döndü admin burası yeter biz para için çalışmıyoruz Yeni Üye Eğer aza sorununu falan düşünüyorsan takma kafana ben bizimkilere söylerim bir günde 1000 üye yaparız gerisi kazanç zaten admin olum istemiyoruz dedik ya ne psikopatsın yaa admin Açtıgınız konu kilitlenmiştir Konuç amadan önce Lütfen arama yapınız Forum kurallarını okuyunuz Yeni Aza Abi iyi güzel diyonda aradım aradım bulamadım galiba çöpcüler süpürmüş admin Kendine gel Ban yemeden git burdan