Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yeni üyeden merhaba

yeni üyeden merhaba
0
56

Similar threads

Adminler üyeden korkarsa Admin: Bundan Böyle üste üste iki mesaj atamıcaksınız bazı bölümlere ! Aza: len ? Admin: yani ola ki Aza: Admin: siz bilirsiniz gerçi ! Aza: Admin: flood yasağı kaldırılmıştır : ) Biraz daha türkçeye yerinde yazarsan seviniriz +nEa dedinN sean lan hoeşgealdin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Türkiye cumhuriyeti anayasa mahkemesi kaç üyeden oluşmaktadır? 2019 Tüzük Mahkemesi, Tüzük ’da düzenlendiği için,statüsünde değişim yapılması fakat Tüzük değişikliğiyle mümkündür KURULUŞU: 17 üyeden oluşur 14 üye Cumhurbaşkanı tarafından, 3 aza TBMM göre seçilir(2010 Anayasa Değişikliği)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
merhaba kıslarrr herkese merhaba ben yeni aza oldum ve kimseyi tanımıyorum ne yapacağımıda bilmiyorum takviye eder misiniz?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Merhaba hanımlar merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım ve en büyük sebebim dertleşicek kimsem olmaması bu yüzden katıldım ben 23 yaşındayım 1 yaşında 1 kızım var 17 şubatta 3 yılımızı dolduracağımız fazla mutlu huzurlu bir evliliğimiz var vardı ta ki eşim dün bana birbirini izleyen 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Denizdeki giysi tercihiniz nedir? denize girerken neyi seçim edersiniz sahsen ben girmiyom fakat giysem heralde elbiselerimle girerdim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,505Konular
982,790Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt