Yeni Üyenin Ilk Gecesi uyumaya calısırken rep1 rep2 rep3 rep4 napıosun oglum sen? uyku tutmadı rep sayıyorum kabuslarındaki cümleler abi aradım ant ederim aradım!! banlama banlama daha yeniyim başlıgın aşağıda öylesine rep istedim şaka maksatlı!banlamıacaksınız di mi? bu başlık yoktu!hayırrrrrrrr hatalı yere açmadım!sporla ilgiliydi fakat komikti ondan aktüel haberlere açtım yoktu mesajda!veya ben görmedim!işlenmiş ola ki siz görmezsiniz diye şey ettim bu attığım 10mesaj!şayet sizin için küçük bir adım fakat benim için büyük bir adım!vatana millete şanslı uğurlu olsun! paylaşım için saol!paylaşım için saol!mesaj sayısını güçlendirmek ne şiddet bea!! mesaj yükseltmeye çalışıyor!!!! * 9kıza tecavüz eden sapık katil aranıyor yeni azaaferim helal olsun adama! *bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünnü aldı yeni azaeyvah yaa *bülent ersoy hamile kalmış yeni azapaylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum! * dünyaya meteor çarpacak!!!! yeni azaeyvallah dostum emeğe saygı!! dün bir rüya gördüm abi, cümbür cemaat bana eksi rep veriyordu 1549149995 1549149995 yeniuyeninilkgecesi5c5627352005cyeniuyeninilkgecesi5c5627352005c http:wwwfrmtrcomimagessmilieseekgif + kuvvet bir geceydi desene sorma be abi +ABD de bir kadın 9 gün boyunca cinsel ilişkiye girdi emeğe saygı