yeni üyenin ilk gecesi uyumaya calısırken karma1 karma2 karma3 karma4 napıosun oglum sen? uyku tutmadı karma sayıyorum kabuslarındaki cümleler abi aradım ant ederim aradım!! banlama banlama daha yeniyim başlıgın aşağıda öylesine rep istedim şaka maksatlı!banlamıacaksınız di mi? bu başlık yoktu!hayırrrrrrrr yanlış yere açmadım!sporla ilgiliydi fakat komikti ondan aktüel haberlere açtım yoktu mesajda!veya ben görmedim!bitmiş ola ki siz görmezsiniz diye şey ettim bu attığım 10mesaj!ola ki sizin için küçük bir adım lakin benim için büyük bir adım!vatana millete bahtı açık şanslı olsun! paylaşım için saol!paylaşım için saol!mesaj sayısını kuvvetlendirmek ne kuvvet bea!! karma ? karma ? kar kar karmaaaaaa mesaj yükseltmeye çalışıyor!!!! * 9kıza tecavüz eden sapık katil aranıyor yeni üyeaferim helal olsun adama! *bilim adamımız bir prensip daha imza attı!nobel fizik ödülünnü aldı yeni azaeyvah yaa *bülent ersoy gebe kalmış yeni üyepaylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum! * dünyaya meteor çarpacak!!!! yeni üyeeyvallah dostum emeğe hürmet!!