Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Üyenin Ruh Hali...... :)

Yeni Üyenin Ruh Hali...... :)
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yeni Üyenin Ruh Hali Yeni Üyenin Birincil Gecesi uyumaya calısırken rep 1 rep 2 re3 rep4 napıosun oglum sen? uyku tutmadı rep sayıyorum kabuslarındaki cümleler abi aradım ant ederim aradım!! banlama banlama daha yeniyim başlıgın aşağıda öylesine rep istedim şaka maksatlı!banlamıacaksınız di mi? bu başlık yoktu!hayırrrrrrrr hatalı yere açmadım!sporla ilgiliydi lakin komikti ondan güncel haberlere açtım yoktu mesajda!ya da ben görmedim!işlenmiş şayet siz görmezsiniz diye şey ettim bu attığım 10mesaj!şayet sizin için ufak bir adım ama benim için büyük bir adım!vatana millete şanslı şanslı olsun! paylaşım için saol!paylaşım için saol!mesaj sayısını yükseltmek ne güç bea!! rep rep ??r r reppp  

Similar threads

Yeni Üyenin Ilk Gecesi uyumaya calısırken rep1 rep2 rep3 rep4 napıosun oglum sen? uyku tutmadı rep sayıyorum kabuslarındaki cümleler abi aradım ant ederim aradım!! banlama banlama daha yeniyim başlıgın aşağıda öylesine rep istedim şaka maksatlı!banlamıacaksınız di mi? bu başlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
yeni üyenin ilk gecesi uyumaya calısırken karma1 karma2 karma3 karma4 napıosun oglum sen? uyku tutmadı karma sayıyorum kabuslarındaki cümleler abi aradım ant ederim aradım!! banlama banlama daha yeniyim başlıgın aşağıda öylesine rep istedim şaka maksatlı!banlamıacaksınız di mi? bu başlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Yeni Üyenin Birincil Gecesi uyumaya calısırken karma1 karma2 karma3 karma4 napıosun oglum sen? uyku tutmadı karma sayıyorum kabuslarındaki cümleler abi aradım yemin ederim aradım!! banlama banlama daha yeniyim başlıgın aşağı öylesine karma istedim şaka maksatlı!banlamıacaksınız di mi? bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Gülünç Yazılar muhasebe gülünç muhasebe ile ilgili gülünç sözler muhasebeyle ilgili sözler sözleri ile Anne Babaların Saçları Neden Beyazlar Büyük şirketlerden birinin patronu, bilgisayar sistemleriyle ilgili kayda değer bir arızanın acilen giderilmesi için bilgisayar mühendislerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt