YEni ve çok Gülünç Laflar Gülünç Laflar 2019 Gülünç Laflar Facebook Bu defa biraz gülelim ve sizlerid3e güldürelim istedik ve bir değişim yapıp çok komik lafları sizlerle paylaşmak istedik Her daim kırgınlık sözleri ve aşk sözleri gibi paylaşımlar yapıyoruz fakat gelin bu sefer birazcık gülelim Melek'leryenivecokkomiklaflar5c5571dd2516balt 1549103577 1549103577 yenivecokkomiklaflar5c5571dd5ac7eyenivecokkomiklaflar5c5571dd5ac7e yenivecokkomiklaflar5c5571dd5ac7e Süre Kötü , Kolla Götü Ilk Görüşte Aşka İnanırmısın Yahut Dışarı Çıkıp Tekrarmı Gireyim Pamuktan Prenses Mi Olur Prenses Dediğin Taş Gibi Olur Kendim İçin Bi Şey İstiyorsam Namerdin Allah Im Anneme Hoş Bi Gelin Nasip Et!! Sen Sen Ol Kapı Önünde Aşk Yapma , Aşkın Gözü Kördür Lakin Komsununki Katiyen Dün Kazı Kazandan Kaz Kazandım Euheuh Euh Eu Hehueu Adamın Biri Şoka Girmiş,Karısı; Migrosa Seni Görür Görmez Gözlerim Dolar, Burnum Euro, Kulaklarımda Sterlinyenivecokkomiklaflar5c5571dd2516balt ) Gönlünde Yer Yahut Bana Güzelim; Fark Etmez Ben Ayakta Da Giderim Dün Gece Seni Böylece Aradım Ki, Soğuk Vücuduma Dokunmanı O Kadar İstedim Oysa , Yatağa Sensiz Ve Çıplak Girmek Zorunda Kaldım! Nerdeydin Canim Pijamalarım Çocugun Biri Birgün Kafasını Islatmadan Şampuanlamaya Baslamış Annesi De: Olum Hiç Saç Islatılmadan Şampuanlanırmı Deyince Çocuk: Ama Anne Bu Şampuanda Kuru Saçlar İçinYazıyor!!! Virüsünü Söylemeyen Anti Virüsünü Bulamaz Bir Adam Yatmış Karısı Feribot Solucanlar Bağırsakta Yaşar Bağırmasakta Delikanlı Pokemon Toptan Çıkmaz!! Adamın Biri Yemek Yemeye Bayılıyormuş, Yemiş Bayılmış HiMen Bankaya Gidip Kimin Namına Hesap Açtırır? Gölgelerin Gücü Adına Biliyormusun Sen Yüzme Bilmesen Ve Denize Girsen Bile Batmazsın Çünkü Tipin Kayık Allahım Kendim İçin Hiçbirşey İstemiyorum Sadece Anneme Elma Yanaklı, Kiraz Dudaklı, Sütun Bacaklı Bir Gelin Nasip Eyle 8 Dil Bilen Adam Öldürüldü, Zanlısı Toplu Toplu Cinayet Suçundan Yargılandı Bilmemek Ayıp Değil, Yeterki Bilmediğini Çaktırma Eyy Yükselen Yeni Nesil! İn Ulan Aşşağıya Medyum Memiş Kaç Kardeştir? 4 Kardeş; Small Memiş, Medium Memiş, Large Memiş, Xlarge Memiş Karın Edinmek Istıyorum Karın, Ey Benım Kardan Adamım Adamın Biri Mahkemenin Onunden Geçıyormuş Mahkemeden ÇatalKaşık Seslerı Geliyormuş Nıye? Cunku Mahkemede Sanıgın Hakkını Yiyolarmış İstediğinizi Söyleyin EmniyettesinizDediler, Söyledik, Emniyetteyiz?