Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni yayın donemi

Yeni yayın donemi
0
291

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Merhaba sevgili dostlar,
Yepyeni bir sistemle calışmaya başladık
Başta KinGolmak uzere emeği gecen
Butun gonul dostlarına binlerce teşekkur ediyorum
Dostca paylaşımlar diliyorum Ailemize hayırlı olsun

Similar threads

Merhaba sevgili dostlar, Yepyeni bir sistemle çalışmaya başladık Ilk Kez KinGalmak üzere emeği geçen Bütün gönül dostlarına binlerce teşekkür ediyorum Cana Yakın paylaşımlar diliyorum Ailemize uğurlu olsun *
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
2019 Gunaydın mesajları arkadaşa imagesgunaydinmesajlariarkadasa20195ad90c5e06eb5 Herkese mutlu sabahlar diliyorum Hayırlı ve mutlu bir gune başlamanız dilekleriyle… Gunaydın borc aldığım mutluluklar gunu gelip odediklerim zemherim, yalancı cemrelerim benim vefasızlık orneğim gunaydın…...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Gunaydın mesajları facebook 2019 images2019gunaydinmesajlarifacebook5ad90c646f524 Gonlunuze ay doğsun, Ay’la hicran soğusun, nefesiniz sağlıklı, omrunuz huzurlu olsun, Allah’ın selamı ustunuze olsun Gunaydın, ağaran gun, gunaydın sevinc, gunaydın bitmeyen huzun, selam tarladaki emek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
KONUŞMACI – Osmanlı devleti 1 Dunya savaşından yenik cıkmasından sonra Mondros Ateşkes Antlaşmasını imzalamak zorunda kalmıştıBu anlaşmaya gore ordumuzun silahları elinden alınmış ve ordumuz dağıtılmıştıDuşmanlar istediği yerleri işgal etmeye başlamıştıMustafa Kemal ve arkadaşları yurdumuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Akdeniz Oyunları 2019, 2019 Akdeniz Oyunları nerede yapılacak, 2019 Akdeniz Oyunları Mersin 2019 Akdeniz Oyunları; Yunanistandan duzenleme hakkı alınan 2019 Akdeniz Oyunlarına Mersin'in ev sahipliği yapılmasına karar verildi Ekonomik kriz nedeniyle bircok yukumluluğu yerine getiremeyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt