nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Foton kuşağı, marduk,maya takvimi 2019'de bir şekilde ölüyoruz gençler, kuytu olun
2019 tıpatıp 2019 gibi beklentileri karşılayamayacak sene çünkü beklentiyi karşılayacak olan yıl değil, insanların ta kendisidir
2019 ya mayalara veya bize kapak olacak
2019 ayakkabı bağlamaya devam edeceğimiz sene bir aydınlanma, beklemeyin yani
babam: 2019 de dünyanın sonu gelecekmiş
ben: hım evet mayalar öyle inanıyormuş dürüst
babam: yok yalnızca onlar değil bir fazla din bu yılları refere ediyormuş
ben: neyi 2019 yi mi? hım doğrudur ya evet
babam: ne yapılır böylece bir şey doğrusu olsa ki? inşaatı bırakırsın o süre bence ne gerek var oysa de mi?
ben: eheh
babam: hakkaten ne yapılır ama tadını çıkarmak için? bütün gün baklava da yenilmez ki?
2019'de kıyamet kopamaz fakat benim buzdolabında bir adet ton balığı konservesi var son faydalanma tarihi 2019'te
Yılbaşı gecesi geriye kalan 364 gece serbest olmasına karşın eğlenmenin zorunlu olduğu gece gerilirim daima bu yüzden
yılbaşında ne yapıyorsun ?
iyiyim allaha şükür hacım sen ne yapıyorsun ?
Yılbaşı 10 dan geriye doğru sayıp 0 dedikten sonra holeeey diye bağırmak0 dedikten daha sonra sözde yeni bir hayata başlamış gibi sevinmek
*
2019 tıpatıp 2019 gibi beklentileri karşılayamayacak sene çünkü beklentiyi karşılayacak olan yıl değil, insanların ta kendisidir
2019 ya mayalara veya bize kapak olacak
2019 ayakkabı bağlamaya devam edeceğimiz sene bir aydınlanma, beklemeyin yani
babam: 2019 de dünyanın sonu gelecekmiş
ben: hım evet mayalar öyle inanıyormuş dürüst
babam: yok yalnızca onlar değil bir fazla din bu yılları refere ediyormuş
ben: neyi 2019 yi mi? hım doğrudur ya evet
babam: ne yapılır böylece bir şey doğrusu olsa ki? inşaatı bırakırsın o süre bence ne gerek var oysa de mi?
ben: eheh
babam: hakkaten ne yapılır ama tadını çıkarmak için? bütün gün baklava da yenilmez ki?
2019'de kıyamet kopamaz fakat benim buzdolabında bir adet ton balığı konservesi var son faydalanma tarihi 2019'te
Yılbaşı gecesi geriye kalan 364 gece serbest olmasına karşın eğlenmenin zorunlu olduğu gece gerilirim daima bu yüzden
yılbaşında ne yapıyorsun ?
iyiyim allaha şükür hacım sen ne yapıyorsun ?
Yılbaşı 10 dan geriye doğru sayıp 0 dedikten sonra holeeey diye bağırmak0 dedikten daha sonra sözde yeni bir hayata başlamış gibi sevinmek
*