Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yeni yıl gunaydın mesajları

yeni yıl gunaydın mesajları
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
yeni yılda gunaydın mesajları

Gunaydın Sevgilim Seninle başlıyorum 2019 Yılına doğan guneşim sensin sen benim gunumde ki en aydınlık gunlerimsin bebeğim benim gunaydın sevgilim

Yeni bir yılda yuzunden gulucukler, gonlunden sevgiler eksik olmasın GUNAYDIN

Guneş ısıtmaz bedenimi senin gozlerin gibi, nefesim boğar beni seni gormediğim zaman

sevgilim seviyorum seni gunaydın aşkım benim 2019 Yılın Kutlu olsun

Yeni yılın ilk gunu ilk sbahı Yine aklımda sen Aklıma girdiğin ilk gun kadar taze

Sen hep gozlerimdesin, sen benim guneşimsin, yarınlarımdaki umitlerimsin sen benim biriciğimsin Yeni Yılın kutlu olsun

Hayatın EN guzel anı şuan sevgilim, Neden biliyormusun? Bugunede seni severek başlayacağım icin Seni cok seviyorum gunaydın birtanem Yeni yılın kutlu olsun

Sensiz uyansamda bugune, sensiz başlasamda hayata yeniden, renkler gozume soluk gelsede bugun inadına seni duşunup mutlu olacağım sevgilim, gunaydın birtanem benim

Şeker gibi tatlı, masal gibi guzel bir yıl diliyorum GUNAYDIN

Bugunun gozlerin gibi parlak, nefesin kadar sıcak, sacların gibi guzel olması dileğiyle gunun aydın Yeni Yıl huzurlu ve bolluk olsun sevgilim

Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kotusuyle bir yıl daha gecti Gunaydın Mutlu yıllar dostum!

benim her gunum sensin, hergune adınla başlıyorum 2019 yılınada seni duşunerek giriyorum benim yıldızım, benim guneşim sensin sen benim hayatımsın biriciğim gunaydın olsun sana sevgilim

Gunumun aydın gecmesi icin sen olmalısın hayatımda ki benim icin o gunlerin bir anlamı olsun birtanem seninle hayat cennet gelir bana biricik sevgilim gunaydın 2019 bize uğur getirsin

Yıl 2019 Yine guneş doğuyor adınla başlıyorum hayata, guneş gozlerin gibi yakıyor icimi cennet gozlum gunaydın olsun sana

Gunaydın Arkadaşım, uyan artık yıl 2019 ve sabah oldu, horlaya horlaya bir hal oldun yeter artık bizdeki de can

Gecen yılı unut 2019 Yılına bak merhaba de GuNaYDıN kardeşim

Allah'ın rahmeti ve bereketi her daim uzerinize olsun, evinizden huzur, yuzunuzden tebessum eksik olmasın2019 size huzur getirsin Hayırlı Sabahlar

2019 yılında Huzurun bol olması dileği ile Gunaydın

2019 Yeni Yılın bu ilk sabahının Size huzur getirmesi dileğiyle, hayırlı sabahlar

Kalk artık hayatımın karanlığını aydınlatan guneşim kalk Yıl 2019 oldu GUNAYDIN

Yanımdayken hasretim, hayatımın gulu, guzel gozlum GUNAYDIN bak 2019 yılındayız

Sen, bir ruyanın gerceğe donuşen en tatlı halisin aşkım Gunaydın iyi yıllar

Gunaydın aşkım yine işe gec kaldın, işten atılcan hadi ama aloooo sene 2019

En tatlı sabahlar cokokremle değil, benim mesajımla başlarGunaydın

Gunaydın dostum, yastık kafandaki bitlerden rahatsız oldu, uyan da rahat etsin!

Şafak vakti duam, Allah sana yuzunu guldurecek guzel bir gun ve hayırlı bir yeni yıl nasip etsin Gunaydın

Yeni bir gune yeni bir yıla daha hayırlara vesile olması dileğiyle uyandık cok şukur Tum Dostlara Hayırlı Gunler

Gunaydın hayatımın anlamı tek sevdam her sabah sana gunaydın demek en guzel şeyyeni bir yılda gunaydınn

Yuzunuzden gulumseme, kalbinizden umut eksik olmasın, gununuz aydın mutluluğunuz daim olsun Yeni Yılınız kutlu olsun

Kalbimi aydınlatanlara, guneş ışığı kadar parlak kalplere gunaydınlariyi seneler

Gunaydın sabahımı aydınlatan Guneşim 2019 yılı bize uğur getirsinn

Gunaydın dostum, Yeni Yılın sana mutluluklar getirmesini dilerim

Her Sabaha Adınla uyanmak sanki yeniden doğmak gibi sevgilim Gunaydınlar Bir tanem benim iyi bir yıl diliyorum

Gunaydın sabahımı aydınlatan guneşim iyi seneler

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt