Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Yıl Mesajları Facebook

Yeni Yıl Mesajları Facebook

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yeni Yıl Mesajları Facebook 2019

2019 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor Umarım 2019 size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla sevinç getirir MUTLU SENELER

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir açılış Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barışma, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım Her şey gönlünüzce olsun!

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize yerinde ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle Mutlu Yıllar!

Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, artan sevgilerin habercisidir 2019 yılı da böyle olsun fakat hep güzel olsun Nice Yıllara

Yılı böylece bir yıl olsun ama, 2019 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin İsteklerimizin gerçekleşeceği bir sene dileğiyle

Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle İyi yıllar!

Her Yılbaşı, yeni tazelenen umutların, büyüyen sevgilerin habercisidir 2019 yılı da böyle olsun ama defalarca hoş olsun Nice Yıllara

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, şayet bitap, yine de mutlu, yine de ümit verici, gerçi sevgi dolu nice yıllara!

Sevinç bankasının sevgi şubesinde, 2019 nolu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle MUTLU YILLAR

Sevgi bestesinin tınılarını bütün insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, afiyet, sevinç ve galibiyet dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle 2019 yılı size afiyet, mutluluk, başarı ve bol gelir getirsin! Neşe doymuş bir sene geçirin!

Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, uzlaştırma dolu bir sene dileğiyle

Görüyorum Bu sene yaşamında büyük değişikler olacak Bol bol gezecek, okuyacak, film izleyecek, kendine süre ayıracaksın Anekdot: Gönderen patronun, kovuldun

Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, büyüyen sevgilerin habercisidir 2019 yılı da böyle olsun lakin daima güzel olsun Nice Yıllara

İşte sonunda buldum Neyi mi? Sana gönderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir yeni yıl mesajını; Mutlu yıllar

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, şayet durgun, ola ki yorgun, gerçi mutlu, gerçi ümitli, gerçi sevgi doymuş nice ıyllara!

Koskoca bir sene daha devrildi gitti; keyifli ve gülüş batmış bir yeni yıl dilerim

Sevinç yağmurları aşağı şemsiyesiz kalman dileğiyleNice mutlu yıllara

Şeker gibi tatlı, masal gibi hoş bir yıl diliyorum

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç Yeni yılınız kutlu olsun

Bir yılı daha tüketmenin hüznü yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı seçim ediyoruz Nediyelim, gelen gideni aratmasın! İyi seneler

Bu yıl da bir sevgili bulamazsam eh yani Kendi turşumu kuracağım

Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle İyi yıllar!

2019 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak 2019 daha fazla umut, daha artı sevinç, daha artı mutluluk getirsin Yaşamında hoş yıllar, mutlu yarınlar, hakiki dostluklar daima seninle olsun Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine afiyet, mutluluk, neşe, başarı, oldukça çok para, sevgi ve rahatlık getirmesini dilerim Mutlu Yıllar! *

858,496Konular
981,661Mesajlar
29,729Kullanıcılar
DakaskSon üye
Üst Alt