Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yeni Yıl Mesajları Güzel Sözler

Yeni Yıl Mesajları Güzel Sözler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Yeni Yıl Mesajları En Hoş Sözler

Gül için dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gülü de inkar mi edersiniz? Yeni yıllarda güllerle dolu günlerin dikenleri sizi düşmanları koruyan çitler olsun Mutlu Yıllar!!

İnsan, armağanını kalbi ile birlikte vermezse ne değeri vardır Yeni yıllar Tanrının bizlere verdiği armağandır En mutlu günler seninle olsun Armağanınla yücel

En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür Yeni yılın batmış dolu ve geniş en dürüst gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç Yeni yılınız kutlu olsun

Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum

yeni yıl bizlere kutlu olsun yılbaşı sizlere de kutlu olsun Sıhhat, galibiyet ve mutluluk batmış olsun

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, bütün beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim Mutlu yıllar

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, şayet sakin, ola ki halsiz, gerçi mutlu, yine de umutlu, gerçi sevgi doymuş nice yıllara!

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip dışarı giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla Nice Yıllara!

Nerede hayat varsa, orada umut da vardır Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar seninle olsun Mutlu Yıllar dilerim

Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir Oysa gücümüz bütün zamanları zorlar Yeter ancak kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle

Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan , dostlarına güven, sevgine sarıl yılbaşı senin başarılarının anahtarıyla bütün kapıları açacaktır Mutlu Yıllar! !

Susmak, dayanılması fazla baskı bir yanıttır Yeni yılda bütün sorunların yanıtları seninle olsun Mutlu yarınlar, mutlu yıllar

Sesim hoş olmadığından sana bir yılbaşı şarkısı söyleyemiyorum Bu yüzdendir fakat böyle kısa bir mesaj çekiyorum Sana heybetli mutlu bir sene dilerim! Gönlünden ne geçiyorsa hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle Yeni yılda da her zaman olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal Nice mutlu yıllara

Sevgi bestesinin melodilerini yüreğinizde hissedeceğiniz, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin ve gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sıhhat, sevinç, başarı, barışma ve refah batmış bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle xxxx yılı size sağlık, mutluluk, galibiyet ve bol kazanç getirsin Neşe doymuş bir sene geçirin Mutlu yıllar

İdeal denen şey bir yıldıza benzer, ona hiçbir süre ulaşamayız lakin, tıpatıp denizcilere olduğu gibi bize de yolumuzu gösteren odur Yeni yılda bütün ideallerine kavuşman dileğiyle mutlu yıllar

Yeni yılda bütün dargınlıkların bitmesi ve uzlaşma içinde yaşanması dileğimle

Bugün, yarına dünle beslenerek yol alır 2019 yılı senin hoş yüreğinle birlikte sana mutluluk getirecektir, eminim İyi yıllar dileğiyle

Bu dünyada mutlu olan insanlar; ayağa kalkıp istedikleri koşulları arayan, bulamazlarsa da yaratan insanlardır Nice mutlu yıllar sana yakışacaktır

Mutlu insan sevgisine ve kendine güvenendir Sevgi bütün kapıları açar Yeni yılda sevgi doymuş günler dilerim Mutlu yıllar

Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle İyi yıllar

Bütün mevsimleri bir günde, tüm yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle Daha nice yılları beraber geçirmek dileğiyle Yeni yılın kutlu olsun

Dertleriniz kum adam başına dek ufak, sevinçleriniz nisan yağmuru değin bol olsun Bu gününüz ve yeni yılınız neşeyle dolsun Mutlu yıllar

Dostlukların tükenmediği, sevgilerin ölmediği, gözyaşının akmadığı ve gülücüklerin bitmediği en hoş yıllar sizin ve sevdiklerinizin olsun Mutlu yıllar

Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları değil edeceği, güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle

Girmekte olduğumuz xxxx yılı öyle bir sene olsun fakat, bitmekte olan xxxx yılının bütün olumsuzluklarını bize unutturabilsin İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle

Görüyorum Bu sene yaşamında büyük değişikler olacak Bol bol gezecek, okuyacak, film izleyecek, kendine süre ayıracaksın Not: Gönderen patronun, kovuldun

Gül kurusu akşamlarda arkadaş hasreti yaşadım, yeri geldi ayrılıklara ağladım, lakin gönlüme koyduğum dostu hiç unutmadım Yeni yılın kutlu olsun

Sonunda yılbaşı için sana bir mesaj bulabildim Doğrusunu istersen basit olmadı Eğer bayağı biri olsaydın, eminim çok kolay olacaktı Fakat özel ırk özel şeyler yargı ederler Ve sen herhangi biri değilsin Sana gönderilecek bir mesaj aynı senin gibi olmalı; Sıcak, dürüst, düşünceli, iyi kalpli ve sana iri bir gülücükle, seni ve senin mutluluğunu düşünen biri kadar gönderildiği kesin olmalı O Kadar bir şey olmalı ancak bu, bir anda okumalı lakin bir ömür boyu hatırlamalısın Okuduğunda yüzüne en az senin dek tatlı bir gülümseme kondurmalı Sana gönderilecek bir mesaj MINIMUM SENİN DEĞIN ÇOK IYI OLMALI! Benim için her şeyden değerlisin Bu özel günde, yeryüzünde ve kalbimde açan bütün çiçekleri sana veriyor, seni çok fakat her şeyden çok sevdiğimi bilmeni istiyorum Yeni yılın kutlu olsun *

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt