Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Yıl Mesajları Yeni Yıl Sözleri

Yeni Yıl Mesajları Yeni Yıl Sözleri
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yeni Yıl Mesajları Yılbaşı Sözleri Yeni Yıl Mesajları Yeni Yıl İle İlgili Hoş Sözler Yılbaşı Sözleri Yılbaşı mesajları aSLINDA 2011 YILI BANA BÖYLECE İYİ GELMEDİ, ILK ÖNCE BABAMI KAYBETTİM ŞUBAT AYINDA DAHA SONRA SEVGİLİMDEN AYRILDIM oKULDAKİ DURUMUMDA İÇLER ACISI iŞTE NET ÜZERİNDEN Birşeyler yerine getirmek istiyorum Hiç Olmazsa bu yılı güzel geçsin ve huzurlu olayım diye düşünüyorum Umarım herkesin yeni yılı hoş geçer Neyse fazla uzatmadan sizlere, birbirinize gönderebileceğiniz güzel mesajlar hazırladım arkadaşlarım Herkese şimdiden mutlu yıllar diliyorum umarım herşey istediğiniz gibi olur ve mutlu olursunuz Şeker gibi tatlı, masal gibi hoş bir yıl diliyorum Yaşamınca hoş yıllar, mutlu yarınlar, arkadaş canlısı dostluklar daima senin olsun MUTLU YILLAR! YILBAŞI bizlere kutlu olsun YENI YIL sizlere de kutlu olsun Afiyet, başarı ve mutluluk dolu olsun Yeni Yıl; Türkiye için umutlu, bereketli, 2011’de yaşanan tüm olumsuzlukların tersinin yaşanacağı bir yıl olmasını dileriz Nice Yıllara Yeni yılda bütün dargınlıkların bitmesi ve barışma içinde yaşanması dileğimle Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, bütün beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni YENİ YILDA; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu defa Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine MUTLU YILLAR!! Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık durumu, sevinç, neşe, galibiyet, çokça para, sevgi ve refah getirmesini dilerim Mutlu Yıllar Yeni yılın bütün insanlığa ve ülkemize barış, sevinç getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun Yine yeni bir sene var kapımızda yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle, iyi seneler! Yeni yılda; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine MUTLU YILLAR!! Yeni Yıl; Türkiye için umutlu, bereketli, ’de yaşanan bütün olumsuzlukların tersinin yaşanacağı bir yıl olmasını dileriz Nice Yıllara YENI YIL bizlere kutlu olsun… YENI YIL sizlere de kutlu olsun… Sıhhat, galibiyet ve mutluluk batmış olsun… Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, arkadaş canlısı dostluklar her zaman senin olsun MUTLU YILLAR! Yeni bir yıla girerken sevgi ve uzlaşma diliyorum Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla Nice Yıllara! Tekrar yeni bir sene var kapımızda yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha hoş, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler! yılı pek bir yıl olsun fakat, 2011 yılının bütün olumsuzluklarını bize unutturabilsin İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle 2011’e ELVEDA, ye MERHABA!! Hoşgeldin Yeni Yıl Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiylenet İyi yıllar! yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle İyi ve sağlıklı seneler! yılının afiyet, mutluluk, galibiyet ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle Neşe dolu yıllar! Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzellikler sizinle olsun Mutlu ve sağlıklı yıllar! Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç Yeni yılın bütün insanlığa ve ülkemize barış, sevinç getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım Her şey gönlünüzce olsun! Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize yerinde ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle Mutlu Yıllar! Her Yılbaşı, yeni tazelenen umutların, büyüyen sevgilerin habercisidir yılı da böyle olsun lakin her zaman güzel olsun Nice Yıllara Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, ola ki sakin, şayet halsiz, yine de mutlu, yine de umutlu, gerçi sevgi doymuş nice yıllara Sevinç bankasının sevgi şubesinde, no’lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle MUTLU YILLAR Sevgi bestesinin tınılarını bütün insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sıhhat, sevinç ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle yılı size sıhhat, sevinç, galibiyet ve bol gelir getirsin! Neşe doymuş bir yıl geçirin! Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, uzlaşma batmış bir yıl dileğiyle Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sevgi, refah ve uzlaşma batmış bir sene dileğiyle Yaşamın kaynağı Sevgi ise sevgi bir arzu, tutku bir niyet, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak arkadaşlık, arkadaşlık hatırlamaksa eğer daima aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ölümsüz olması dileğimle daha nice MUTLU YILLAR! Tekrar yeni bir sene var kapımızda yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle netGeleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize yerinde ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler! Yeni bir yıla girerken sevgi ve uzlaştırma diliyorum Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip dışarı giden koca bir sene gibi geride kalması umuduyla Nice Yıllara! Yaşamın kaynağı Sevgi ise sevgi bir arzu, tutku bir niyet, hedef bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak arkadaşlık, arkadaşlık hatırlamaksa eğer her zaman aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve sonsuz olması dileğimle daha nice MUTLU YILLAR! Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sevgi, refah ve uzlaştırma dolu bir sene dileğiyle Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, barış doymuş bir yıl dileğiyle Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık durumu, sevinç ve başarı doymuş bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle yılı size sıhhat, sevinç, galibiyet ve bol gelir getirsin! Neşe doymuş bir yıl geçirin! Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, no’lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle MUTLU YILLAR Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki sakin, ola ki halsiz, yine de mutlu, gerçi ümit verici, yine de sevgi batmış nice yıllara! Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir açılış Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barıştırma, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım Her şey gönlünüzce olsun! yılının sağlık, mutluluk, galibiyet ve bol gelir getirmesi dilekleriyle Neşe batmış yıllar! yılı o kadar bir sene olsun ama, 2011 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle İyi yıllar! yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle İyi ve dinç seneler! yılının sağlık, sevinç, galibiyet ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle Neşe batmış yıllar! Baharda gelinciklerin en hoş başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da bütün güzellikler sizinle olsun Mutlu ve sağlıklı yıllar! Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını… Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir açılış… Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barıştırma, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım Her şey gönlünüzce olsun! Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha hoş, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle Mutlu Yıllar! Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, artan sevgilerin habercisidir yılı da böyle olsun ama her zaman hoş olsun Nice Yıllara Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, şayet sakin, ola ki halsiz, gerçi mutlu, gerçi umutlu, yine de sevgi doymuş nice yıllara! Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, no’lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle MUTLU YILLAR… Sevgi bestesinin tınılarını bütün insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, sevinç ve galibiyet doymuş bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle yılı size sıhhat, mutluluk, başarı ve bol gelir getirsin! Neşe doymuş bir yıl geçirin! Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, barıştırma dolu bir sene dileğiyle… Yaşamın kaynağı Sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, maksat bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak arkadaşlık, arkadaşlık hatırlamaksa eğer her zaman aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle daha nice MUTLU YILLAR! Yine yeni bir yıl var kapımızda yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize yerinde ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler! Yeni bir yıla girerken sevgi ve barıştırma diliyorum Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip dışarı giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla Nice Yıllara! Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, arkadaş canlısı dostluklar defalarca senin olsun MUTLU YILLAR! YILBAŞI bizlere kutlu olsun YENI YIL sizlere de kutlu olsun Sıhhat, başarı ve mutluluk dolu olsun Yeni Yıl; Türkiye için ümitli, bereketli, ’de yaşanan tüm olumsuzlukların tersinin yaşanacağı bir yıl olmasını dileriz… Nice Yıllara… Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barıştırma içinde yaşanması dileğimle… Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni YENİ YILDA; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kere… Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine… MUTLU YILLAR!! Yeni yılın size ve bütün sevdiklerinize sıhhat, mutluluk, neşe, başarı, oldukça çok para, sevgi ve refah getirmesini dilerim Mutlu Yıllar… Yeni yılın bütün insanlığa ve ülkemize barışma, mutluluk getirmesi dileğiyle bütün dostların yeni yılı kutlu olsun Yeniden yeni bir sene var kapımızda yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle, iyi seneler!  

858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt