Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yeni yıl yaklaşaıo gizemli bi hediye

yeni yıl yaklaşaıo gizemli bi hediye
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar biliosunuz yeni yıl yaklaşıo ve bende erkek arkadaşıma hediye almak istiorum ama bi erkeğe ne hadiye alınabilirki parfüm saat vs ben bunlardan bambaşka garip bişe olsun istiorum ve hiçbi fikrim değil o hediye ona benm ona olan aşkımı anlatmalı bilemiorum destek edin

Similar threads

Ilk Önce herkese merhaba arkadaşlar Benm sorunum biraz girift sabırla okumanızı ve bana yardımcı olmanızı istiyorum Ben 18 yaşında bu yıl üniversiteye başlayacak olan bir gencim Lise 1 sınıftan beri (yani lisenin 2 senesi hazırlık vardı) cana yakın olduğum bir kız arkadaşım var Bu kızla 1 yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Aşkın Gözü KördürLütfen Okuyun ARDINA KADAR OKUYUN LÜTFEN AZICIK UZUN FAKAT FAZLA ŞEY ANLATIYOR Aşkın gözü kördür diye boşuna dememişler6 sınıfın sonunda biriyle çıkmaya başladım sınıfın zübbesiydi fakat çok yakışıklıydı boyu posu endamı vardı sevmiyordum ama çıktımSırama ve çantama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Pakize Suda Yazmış* Bi okuyun derim ben* Aşk *Aşk, karşıdakini bulunmaz Hint kumaşı zannetmekle fiilen hıyarın teki olduğunu çakmak arasında yaşananların toplamıdır * Aşk deyip de geçmeyin Bunun ölümsüzüvar, yasaklanmışolanı var, onursuzu, düzeylisi var, büyükü, darsi, sırılsıklamı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Bugüne kadar Güneş Sistemi’miz ve yakın uzayla ilgili bizi büyüleyen görüntüler ve şaşırtan bilgilerin büyük çoğunluğu, yeryüzündeki, ayna boyutları en çok 6,5 ile 8,2 metrelik teleskoplarla gerçekleşti Dev boyutlu optik teleskoplar çağının ne denli kısa bir geçmişi olduğunu ve bu yüzden de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt