Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Mersin Yenişehir Belediyesi yeni eğitim-öğretim devri öncesinde öğrencilere kırtasiye materyali dayanağında bulunuyor. Yenişehir Belediyesi Toplumsal Takviye Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Toplumsal Hizmet Grupları konut ev gezerek, öğrencilere içerisinde kırtasiye gereçlerinin bulunduğu okul çantalarını ikram ediyor.
Yenişehir Belediye Lideri Abdullah Özyiğit’in idare anlayışını oluşturan 6 temel unsurdan biri olan “Eğitim” prensibi kapsamında çalışmalarına devam eden Yenişehir Belediyesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrenicilerine içerisinde 17 çeşit kırtasiye materyalinin bulunduğu çantaları ulaştırıyor. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve alım gücü olmayan ailelere dayanak olmak için her alanda dayanaklarını sürdüren Yenişehir Belediyesi, öğrencilere kırtasiye materyali de dağıtıyor. Yenişehir Belediye Lideri Abdullah Özyiğit, “Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize güzel olmasını diliyorum. Ülkemizin geleceği olan hoş çocuklarımızın eğitimlerine katkı sunmak bizim sorumluluğumuz. Yenişehir Belediyesi olarak eğitimin her alanında kıymetli çalışmaları hayata geçiriyoruz. Gelecek çocuklarımızın ellerinde, onları en uygun halde hazırlamalıyız. Her vakit çocuklarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz”dedi. Yenişehir Belediyesinin kırtasiye gereci dayanağı aileleri ve çocukları da keyifli etti.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı