Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yenişehir’de KPSS genel tekrar programı başladı

Yenişehir’de KPSS genel tekrar programı başladı
0
113

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
bha_91_55d9162b0b4c5de98510.jpg

Mersin Yenişehir Belediyesinin, PEGEM Akademi iş birliğiyle Kamu Çalışanı Seçme İmtihanı (KPSS) adaylarına verdiği fiyatsız genel tekrar programı eğitimleri başladı. Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde verilen eğitimlere adaylar ağır ilgi gösterdi.

Mersin Yenişehir Belediyesi, 18 Eylül Pazar günü yapılacağı açıklanan KPSS için imtihana girecek adayları yalnız bırakmadı. Genel yetenek-genel kültür ve eğitim bilimleri alanlarında verilen Türkçe, tarih, coğrafya, vatandaşlık, gelişim psikolojisi, öğretim yol ve teknikleri, ölçme ve kıymetlendirme ile program geliştirme ve öğrenme stratejisi eğitimi ile adaylar imtihan öncesi genel tekrar yapma talihi yakalıyor. Uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerle adaylar eksikliklerini de giderirken, bilgilerini de tazeliyor.

Yenişehir Belediye Lideri Abdullah Özyiğit de eğitimlerin ikinci gününde adaylarla buluştu. Yenişehir Belediyesi olarak tüm gençlerin yanında olduklarını vurgulayan Lider Özyiğit, “ Önümüzdeki ay yapılacak KPSS’de her birinizin en uygun puanı almasını diliyorum. Güç bir süreç geçirdiniz. Bir evvelki imtihanda yapılan usulsüzlükler maalesef hala hafızalarda. Lakin onu geride bırakmalı ve imtihana yüksek konsantrasyonla en uygun formda hazırlanmalısınız. İmtihan öncesi sizlere takviye olabilmek gayesiyle PEGEM Akademi ile birlikte hızlandırılmış eğitim programı hazırladık. Umarım en yeterli formda yarar alırsınız. PEGEM Akademiye de duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyorum. İmtihanda sizlere muvaffakiyetler diliyorum.” diye konuştu.

Hızlandırılmış eğitimlerin kendileri için verimli olacağını lisana getiren adaylar da takviyelerinden ötürü Yenişehir Belediye Lideri Abdullah Özyiğit’e teşekkür etti.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı