yeniyıl msjları yeniyılmsjları BEN YİLİN KUTLU, HAYATİN DEFALARCA MUTLU GOZLERİNE ANMA TÖRENLERİ DEGMESİN, GONLUNE AYAKLANMA SENİNLE, SEVGİLERİN EN YUCESİ, ASKLARİN EN TEMİZİ BULUTSUZ GOKYUZU SENİN İÇİN DEMİSTİM, UMİTLERİN SOLMASİN, TUKENMESİN DİYE BEN YİLDA KATIYEN UMİTSİZ KALMAMAN VE HAYALLERİNE KAVUSMAN DİLEGİYLE MUTLU SENELER Yaşamın kaynağı Sevgi ise sevgi bir tutku, arzu bir amaç, maksat bir seven birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak arkadaşlık, dostluk hatırlamaksa eğer defalarca aklımdasınız! Yeni yılda ve arkadaşlığımız daha da pekişmesi ve baki varlığı dileğimle daha nice mutlu yıllara! YENİ YİLDA; Belarus tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Bak dememek için düşlerini ikiyle çarp bu defa Ve onları gerçekleştirecek esnasında ayır kendine MUTLU YİLLAR!! Yeni bir yıla girerken sevgi ve uzlaşma diliyorum Savaşların, acıların ve felaketlerin, antika mobilyalar, dışarı giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla Nice Yıllara gözlerini İŞİLTİ DUDAKLARİNDA GÜLÜMSEME, YÜREĞİNDEKİ SEVGİ DAMLACİKLARİ YETKISIZ YOK YARİNLARİN MUTLU, YENİ YİLİN KUTLU OLDU